Dzięki : )
Dzięki : )
Również mi bardzo podoba się fotka z żebraczką. Kolorystyka jest niesamowita!
Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05.
Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju..
Witam Heleno. Już od początku twojej obecności na OC i zobaczeniu Twojej pierwszej Fotografii, stwierdziłem że masz dar obserwacji i przekazywania piękna. Twoimi pracami utwierdzasz mnie w tym przekonaniu. Pozdrawiam - Grzegorz.
"Nieudana fotografia to wyłącznie moja wina" - Annie Leibovitz.
"Pewność ręki nie wypełni pustki w sercu" - Rodney Smith.
Przedostatnie również mi się podoba ujęcie no i te barwy.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Bardzo dziękuję za wszystkie uwagi i uprzejmości : )
Kolejne zdjęcia...ktoś, kto był nad morzem z pewnością widział takie obrazki. Pozdrawiam : )
Każdy widział?
Ostatnie najlepsze dlatego zacznę od niego. Mimo, iz tata z córeczką widoczni są od tyłu to zdjęcie pokazuje ich emocje i reakcję na siłę żywiołu. Tata odruchowo cofa się a córka szuka w nim oparcia chwytając jego dłoń.
Bardzo udany kadr
Pierwsze bardzo zwyczajne. Drugie kojarzy mi się z trzema facetami załatwiającymi potrzebę fizjologicznąWiem, że takie pozycje przybrali patrząc, czy woda ich nie ochlapała niemniej...
Trzecie jest bardzo udane. Zrobiona pod słońce, pełna swiatła i refleksów na wodzie, prawie sylwetkowa kompozycja. nawet fala na pierwszym planie Ci zapozowałaPodoba mi się.
Czwarte trochę humorystyczne.
Dziewczyna poświęca suchośc swoich włosów i garderoby i wytrwale pozuje w bryzgach słonej wody. Ach te kobiety...![]()
Podoba mi się taka recenzja...trochę powagi...trochę humoru. Dziękuję![]()
Uwielbiam takie fale
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Tytuł wątku znakomicie koresponduje z jego zawartością.
Morska seria moim zdaniem bardzo udana. Pójdę na łatwiznę i nie będę się rozpisywał. Z resztą nie chciałbym być posądzony o plagiat postu Rocco. Ostatnie zdjęcie świetne.