10.8 - prawdziwa gotycka perełka!! Klimat światła i to co najwarzniejsze w gotyku - klimat ostrych łuków, dostojności... Mój faworyt!
10.8 - prawdziwa gotycka perełka!! Klimat światła i to co najwarzniejsze w gotyku - klimat ostrych łuków, dostojności... Mój faworyt!
MK
Ale klimacior. Kadry świetnie wypatrzone, obróbka też sympatyczna, a nawet zasadnicza dla tego typu klimatów.
Bardzo fajne i co najważniejsze z pomysłem![]()
Bardzo ciekawe ujęcia, niejeden by nie zwrócił na nie uwagi, najbardziej mi przypadło do gustu 10.7 i 10.8 - maja klimat.
Ostatnio edytowane przez magnum ; 19.07.08 o 18:54
Dziękuję bardzo : )
Dobry wieczór : )
...pierwsze dwa zdjęcia to dzisiejsze wprawki z "zoomowaniem"Trzecie zdjęcie to ujęcie klasyczne. Dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam.
Witaj. Domyślam się co chciałaś osiągnąć z zoomowaniem, ale wydaje mi się że zły kard sobie do tego wybrałaś. Za drobne są te kwiatuszki i moim zdaniem wyszło to nieciekawie. Sam tego nigdy nie próbowałem więc niech się wypowiedzą lepsi.
I jeszcze jedno, ja bym to zrobił tak że przysłonę ustawił bym na wartość dla dłuższego końca, wtedy nie powinna ta winieta wyjść.
Ostatnio edytowane przez magnum ; 27.07.08 o 22:28
20.2 wyszło ładnie![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Dziękuję..ja dopiero ćwiczę. Wiem, że warto posiąść tę umiejętność. Dodam, że na pierwszym zdjęciu winieta jest dodana.
...grizz...a mi najlepiej podoba się 20.1![]()
Ostatnie z serii po prostu piękne. Kołysanie traw na wietrze, kolory, światło...
Dwa pierwsze jak to wprawki.
Do takiej zabawy szykaj motywu z wyra xnym obiektem w centrum.
Ostatnio edytowane przez rocco ; 27.07.08 o 23:22