Też się trochę obawiam, że "jeszcze" jest tu słowem kluczowym.
Też się trochę obawiam, że "jeszcze" jest tu słowem kluczowym.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Warto posłuchać:
https://youtu.be/nxz6rQYN-10
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Zły moderator![]()
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: E-M1 + 12-100/f4 + 8-25/f4+ 12/2 + 45/1.8 . Czasem S 22Ultra
Jacek Bartosiak, to geopolityk-magik. Czaruje słuchaczy swoimi teoriami i pojęciami, które u niego pełnią rolę wytrychów do każdego problemu. Widzi państwa, powiązania miedzy nimi, poprzez tajemnice i układy geostrategiczne, a najulubieńszym jego terminem są przepływy strategiczne, którym można wytłumaczyć, zinterpretować wszystko - na tak lub na nie w zależności od wątku, który w danej chili rozpatruje.
TJ
Jak to! Nie wytrzymałem... Jeden za link został niemal stratowany, a inni mogą linkować... Co nie mają he, he, własnego zdania...? (Pomijam całkiem Wasze jednostronne wypowiedzi.)
Tu raczej strach się odważyć mieć odrębne zdanie... Jeden się odważył i już go nie słychać.... To jest ta wolność wypowiedzi....
Ale ja nic nie mówiłem i polityką się brzydzę...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Widzę to trochę inaczej. Bartosiak nie omawia wydarzeń, tylko pokazuje mechanizmy. Śledzę go od dłuższego czasu i te mechanizmy faktycznie się sprawdzają. Myślę, że to trudniejsze od opisywania bierzących wydarzeń i mądrzenie się po fakcie, ale jeśli ktoś tak lubi, to polecam Sykulskiego.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Szkoda, że nie widzisz różnicy między linkami![]()
Czekałem na Ciebie... I się nie pomyliłem.
Było miło, ale się skończyło. Przez niezastąpiony obiektywizm Krakmana zamykam wątek zanim trzeba będzie porozdawać bany...
A i proszę nie próbować otwierać innych podobnych wątków.
frecie złamałeś niepisaną umowę, żadnych linków na zewnątrz. Trzeba było napisać omówienie...
A widziałes gdzieś dobrego moderatora???
Ostatnio edytowane przez apz ; 3.11.21 o 15:32
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro