było sobie życie
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1
Kupuj 58AF1 od razu. Polecam. Naprawde, im dłuzej tą lampę mam tym bardziej jestem zadowolony. Mocy nigdy dosc
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Czy ta lampa zadziała jako klasyczna fotocela ? Mam e-510, więc z funkcji R nie skorzystam...
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
zapraszam do siebie http://czmielek.wix.com/chmielewski
Informacja z ostatniej chwili.
Metz AF 48-1 moze byc sterowany bezprzewodowo z E-3 bez dodatkowych akcesoriow, wlasnie to sprawdzilem. Do tej pory mam biale plamy przed oczami
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
To już pewnie nikt nie kupi FL-50.
BernArt - Moje zdjęcia