Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Mam prosbe do uzytkownikow Metza 48
Czy moglby mi ktos z Was go zmierzyc z glowica postawiona do pionu? Jakie on ma wymiary? Bo te podane z internecie to sa chyba z palnikiem na wprost, a chcialabym wiedziec, ile ma z glowka podniesiona.
Kurcze, zamienilabym sobie FLke na to, ale nie wiem, czy mi do torby wejdzieA mam na styk ;p
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Przyłączam się do pytania dog_master.
jak wroce do domu to go zmierze i dam znac,
a sam lampe polecam bo jest swietna
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Metz 58-AF1 ma 19 cm od stopki do góry, przy palniku postawionym pionowo.
48-ki nie mam, ale przypuszczam że mają podobne wymiary.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Metz 48 - wysokość z podniesioną główką 17,5 cm.
Pozdrawiam mały42
Dzieki!![]()
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
dzieki osobom ktore podjely sie tematu... otrzymale dzis odpowiedz od olympusa. prosili oczywiscie o przeslanie przykladowych fotek. stwierdzili ze poziom szumow na zdjeciach jest za duzy i mam odeslac aparat. zobaczymy co stwierdza.![]()
karol
czy FL36 ma wejście na kabel synchro? czy będę musiał kupić 2 stopki
O L Y M P U S E-510 + 14-42mm + 40-150mm + ZD 50mm F/2 Makro + FL 50R + Sandisk CF 4gb + statyw HAMA + filtr polaryzacyjny HAMA + Helios 58mm F/2 + pierścienie pośrednie + kilka kolorywych szkiełek do fotografii czarno-białej. POZDRAWIAM