Strona 2 z 22 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 217

Wątek: Poradnik - Jak zamieszczać zdjęcia w postach

  1. #11
    | OlyJedi Awatar marwis
    Dołączył
    Sep 2008
    Mieszka w
    Gdansk
    Posty
    156
    Siła reputacji
    12
    Moja galeria
    żeby ustalić adres załącznika na serwerze wystarczy na niego kliknąć w okienku zarządzania załącznikami bezpośrednio po załadowaniu...
    w firefoxie otwiera się nowe okno ze zdjęciem
    no i potem tak jak grizz napisał
    E 410 ZD 9-18, 14-42, 18-180, FL 36R, PS S90

  2. #12
    | OlyJedi Awatar jozinzbazin
    Dołączył
    Mar 2008
    Mieszka w
    Grodzisk Mazowiecki(okolice)
    Posty
    413
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    W edytorze nie mam paska narzędzi.Czemu,nie wiem?
    Czytam o tych tagach i innych dziwnych rzeczach.Z grubsza wiem co to znaczy,ale tak normalnie,co to wszystko znaczy?
    Czy mam zamieścić swoje zdjęcie na jakimś serwerze i potem wskazać link w tekście posta?

  3. #13
    Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Dołączył
    Feb 2008
    Mieszka w
    Trochę tu, trochę tam
    Posty
    10.861
    Siła reputacji
    250
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez jozinzbazin Zobacz posta
    W edytorze nie mam paska narzędzi.Czemu,nie wiem?
    Czytam o tych tagach i innych dziwnych rzeczach.Z grubsza wiem co to znaczy,ale tak normalnie,co to wszystko znaczy?
    Czy mam zamieścić swoje zdjęcie na jakimś serwerze i potem wskazać link w tekście posta?
    Zawsze możesz dodać zdjęcie ze swojego komputera jako załącznik do posta.
    W moim wątku numer zdjęcia jest w nazwie pliku.
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy

  4. #14
    | OlyJedi Awatar kristof1979
    Dołączył
    Mar 2010
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Posty
    780
    Siła reputacji
    11
    Moja galeria
    https://galeria.olympusclub.pl/displ...bum=4973&pos=1
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    kolejny test
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    normalnie nie mam pojęcia jak te zdjęcia wstawić
    Ostatnio edytowane przez kristof1979 ; 12.04.10 o 18:25 Powód: Automatyczne scalenie postów
    e420 ZD 14-42mm,ZD14-45, ZD 40-150mm, ZD 70-300
    Helios,Porst 50 1.7
    http://www.forum.spotter.pl/photoplog/index.php?u=2912
    Gnioty Kristofa http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=74004

  5. #15
    | OlyJedi Awatar dog_master
    Dołączył
    Jun 2006
    Mieszka w
    Gdańsk
    Posty
    2.261
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Chcesz wstawić zdjęcie z galerii do posta? Pod zdjęciem masz "Kody podlinkowań". Kliknij na to, pokażą Ci się okienka, z których kopiujesz odpowiedni kod - który to jest wszystko opisane - i wklejasz na forum.


    I przy okazji, zmień podpis, bo nie wolno tu mieć obrazków
    Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
    My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.

  6. #16
    | OlyJedi Awatar kristof1979
    Dołączył
    Mar 2010
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Posty
    780
    Siła reputacji
    11
    Moja galeria

    test

    Ostatnio edytowane przez kristof1979 ; 14.04.10 o 17:57
    e420 ZD 14-42mm,ZD14-45, ZD 40-150mm, ZD 70-300
    Helios,Porst 50 1.7
    http://www.forum.spotter.pl/photoplog/index.php?u=2912
    Gnioty Kristofa http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=74004

  7. #17
      | OlyJedi Awatar grizz
    Dołączył
    Jun 2005
    Mieszka w
    Kraków
    Posty
    12.650
    Siła reputacji
    148
    Moja galeria
    zamknij drugi znacznik dodaj / przed img

  8. #18
    | OlyJedi Awatar kristof1979
    Dołączył
    Mar 2010
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Posty
    780
    Siła reputacji
    11
    Moja galeria

    test 2

    e420 ZD 14-42mm,ZD14-45, ZD 40-150mm, ZD 70-300
    Helios,Porst 50 1.7
    http://www.forum.spotter.pl/photoplog/index.php?u=2912
    Gnioty Kristofa http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=74004

  9. #19
      | OlyJedi Awatar grizz
    Dołączył
    Jun 2005
    Mieszka w
    Kraków
    Posty
    12.650
    Siła reputacji
    148
    Moja galeria
    Masz pod zdjeciem kody podlinkowań.

    Wyraźnie pisze co masz zrobić. Dlaczego się nie stosujesz?

    kopiuj kod DLA FORUM a nie html.

  10. #20
    | OlyJedi Awatar jozinzbazin
    Dołączył
    Mar 2008
    Mieszka w
    Grodzisk Mazowiecki(okolice)
    Posty
    413
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez kristof1979 Zobacz posta
    Tak jak mówią chopy.Ja tak zrobiłem:utworzyłem post i do bólu kopiowałem,wklejałem te kody i jak nie wyszło,to usuwałem post i od nowa.Konto założyłem na Fotosiku,na innych nie próbowałem,ale na tym jest prosto i czytelnie.Zapłaciłem za cały rok i nie mam ograniczeń.Cierpliwości i życzę sukcesów.

Podobne wątki

  1. Poradnik: Zwiększamy ostrość zdjęcia z GIMP-ie.
    By zbyma72age in forum Cyfrowa ciemnia
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 2.06.09, 16:20

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
 
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.