Szczerze mówiąc, to wolałbym światło na ścieżce, a nie w centralnej części kadru. Mimo wszystko ładnie zagrały plany.
Pozdrawiam
Szczerze mówiąc, to wolałbym światło na ścieżce, a nie w centralnej części kadru. Mimo wszystko ładnie zagrały plany.
Pozdrawiam
Ostatnia wersja (mniej udziwniona kolorystycznie) MSZ lepsza, ale trochę się przyczepię...
Brakuje mi na tej fotce ostrości, poza tym przeszkadzają (przykuwają uwagę) gałązki w PD rogu i na połowie wysokości prawej krawędzi.
Miejsce ma potencjał, może warto tam wrócić...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Dziękuję za opinie.
Na miejsce pewnie będę wracał jeszcze wielokrotnie bo to Warszawskie Łazienki.
A te świecidełka po prawej po środku to zobaczyłem dopiero po wstawieniu na stronie - amatorszczyzna pełną gębą.
Z tą ostrością to niestety inaczej nie mogłembrak statywu-strzelałem E-300 z ręki na F2.
dodaję poglądowo oryginał z puszki:
25/1,4; 45/1,8; 9/8
127
stary ogród II
25/1,4; 45/1,8; 9/8
Na moje amatorskie oko, wydaje mi się, że bardzo dobrze, obróbka nie jest mocno przesadzona i nie razi plastykiem. Mimo wygładzenia, faktura twarzy jest zauważalna i tak powinno być.
Chciałbym tak wygładzić cerę mojej żonie (na zdjęciu), może spojrzałaby przychylnym okiem na moje hobby
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Też tak miałem. Dlatego spróbowałem przepisu na "wygładzanie gimpem" wg Eddiego i pokazałem poniższe zdjęcie mojej Pani (na zdjęciu oczywiście ona we własnej osobie)
efekt jest taki, że od tego momentu sama mnie ciągnie w plener i chętnie pozuje
Czyli polecam nauke wygładzania.
25/1,4; 45/1,8; 9/8
bardzo ładnie, pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie