nasza szkapa
113
nasza szkapa
113
25/1,4; 45/1,8; 9/8
mimo, ze modelka ma zamkniete oczy, to i tak sie podoba. zona mowi, ze to mieszaniec z arabem
moze winieta jednak za bardzo agresywna.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Bardzo "malarski" obrazek
Aż zajrzałem w exif bo myślałem, że to jakies egzotyczne szkiełko. Ogniskową pokazuje więc to pewnie 50-200?
Dziękuję za ciepłe wypowiedzi.
Szkiełko to faktycznnie "zwykłe"ZD50-200SWD, a efekt jest wynikiem mojej zabawy w gimpie-skrypt Holga z małymi modyfikacjami.
Zdjęcie strzeliłem z auta, przypadkiem mijając małą (6) stadninę. Opłaca się dzwigać ze sobą aparat, opłaca.
Ostatnio edytowane przez lokin ; 31.05.09 o 10:50
25/1,4; 45/1,8; 9/8
powtórki
114.
25/1,4; 45/1,8; 9/8
Konik rewelacyjny, a to ostatnie, to zjazd jakichś przedstawicieli handlowych?![]()
przyłączę się do was, chociaż nie wiem o so kaman.
żartuję.
Mieszko od tamtego czasu już byłem na spacerku wiele razy, a etap testów chyba każdy przechodzi ja również, jednym są mniej a innym bardziej potrzebne. Mnie się przydały, bo stanowiły dla mnie kolejny etap poznawałania aparatu.
odnośnie zjazdu przedstawicieli handlowych to... nie mam pojęcia co to było, przechodziłem obok salonu toyoty i spodobała mi się ta powtarzalność: samochody, słupki, cienie płotek oraz linie zbiegające się gdzieś tam... więc klapnąłem lustrem. wiem że obróbka kontrowersyjna, ale ja się bawię fotografią więc podejmuję różne próby, także takie.
a konik w troszkę innych wersjach jest jeszcze w mojej Olkowej galerii
Dziękuję za odzew na moje foty
25/1,4; 45/1,8; 9/8
góraszka 2009
115
25/1,4; 45/1,8; 9/8
Bardzo udana fotka![]()
devil
116
ja zobaczyłem diabła, a upewnił mnie o tym jego RRRRRRYK
25/1,4; 45/1,8; 9/8