Witam !
Fotografią zajmuję się od kilku lat. To moje hobby, ale ciągle na poziomie amatoraWrzucę na początek jedną fotkę.
Witam !
Fotografią zajmuję się od kilku lat. To moje hobby, ale ciągle na poziomie amatoraWrzucę na początek jedną fotkę.
Nikon D50 - Sigma 17-70; Nikkor 18-55mm; Nikkor 70-300mm; Błysk-Nikon SB-600; ---> My photos - www.fotodamian.za.pl
I dobrze, ze jedną, można się skupić
Podoba mi się kompozycja i obrobka ale przeszkadza mi dół. Jest, MSZ, niepotrzebny.
Obciąłbym wszystko po jasnym punkcie poniżej roweru.
Bardzo ładne zdjęcie. Dół mi nie przeszkadza, jakby go nie było wydawałoby się, że jest za ciasno.
Ale chyba leci. W lewo![]()
Jeśli to ma być "amatorski poziom" to ja jestem Axyl RoseDobre zdjęcie !!
MK
no cóż, chciałem powiedzieć dokładnie to co smerf, a tak ..... dawaj więcej
Nie jest źle jak na Nikona. Żartuje. Przyznaje się, to ja sugerowałem publikacje. Widziałem zdjęcie w większej rozdziałce. Sam chciałbym mieć coś takiego w swoim albumie.
Po dłuższym czasie zdecydowałem się na wystawienie kolejnych fotek.
"Robaczek" i "Chałupka"![]()
Nikon D50 - Sigma 17-70; Nikkor 18-55mm; Nikkor 70-300mm; Błysk-Nikon SB-600; ---> My photos - www.fotodamian.za.pl
Klasa chałupka!!Troszkę szkoda przepalonego nieba, ale i tak klasa
![]()
Kolejna fotka![]()
"Synuś"
"Chełmiec" - trochę inaczej