Grzecznie się witam Zgodnie z tytułem działu poproszę o ocenę. Na razie zdjęcia z szuflady zrobione Sony lub Fuji. Na zdjęcia z Olympusa przyjdzie czas... Dwa górskie na początek. PS. Ani w regulaminie, ani w FAQ nie znalazłem maksymalnego rozmiaru zdjęć. 1. 2.
Ciekaw jestem zdjęć po przesiadce na Olka. Ja sam dokonałem takiego ruchu parę miesięcy temu (choć X100V jeszcze został i nie zamierzam się go pozbywać). Kadry ładne.
www.epicure.pl | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | daj lajka
Witaj na forum. Bardzo ładne zdjęcia.
Drugi krajobraz - bardzo fajna fotka. Może troszkę zbyt mało kontrastowa, lecz za to jest optymistyczna. TJ
Bardzo fajne zdjęcia, mają klimat. Gdzie takie widoki?
Zamieszczone przez epicure Ciekaw jestem zdjęć po przesiadce na Olka. Ja sam dokonałem takiego ruchu parę miesięcy temu (choć X100V jeszcze został i nie zamierzam się go pozbywać). Kadry ładne. Też jestem ciekaw... Może już niedługo coś się okaże... @tyrkand, @Tadeusz Jankowski - dzięki. Zamieszczone przez racjonalny44 Bardzo fajne zdjęcia, mają klimat. Gdzie takie widoki? 1. Štvrté Roháčske pleso i widok na Wołowiec. 2. Popradské pleso To jeszcze dwa zdjęcia z Tatr, a potem coś innego. 3. 4.
Ładne oba. Kompozycyjnie OK, z pomysłem. Czy na drugim śnieg nie jest lekko "przepalony"? TJ
Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski Ładne oba. Kompozycyjnie OK, z pomysłem. Czy na drugim śnieg nie jest lekko "przepalony"? TJ Proszę: 3.1. (Tutaj faktycznie, może śnieg zbyt biały.) 4.1.
Ostatnio edytowane przez ToTom ; 16.07.21 o 11:55
Zamieszczone przez epicure Ciekaw jestem zdjęć po przesiadce na Olka. Ja sam dokonałem takiego ruchu parę miesięcy temu (choć X100V jeszcze został i nie zamierzam się go pozbywać). Kadry ładne. Daję sobie pół roku na decyzję. Fuji leży, jeść nie woła. A zestaw mam całkiem fajny. A o jakość zdjęć jestem spokojny. Poniżej kilka ze starego (mam go 6 lat) RX100 w wersji 1. Na pewno nie będzie gorzej na m43. 5. 6. 7. 8. 9.
Nieładnie tak sobie odpowiadać 10. 11.
Zasady na forum