Ja powiem szczerze nie głosowałem bo poziom był tak wyrównany a prace tak podobne, że... nie byłem pewny która jest moja![]()
Ja powiem szczerze nie głosowałem bo poziom był tak wyrównany a prace tak podobne, że... nie byłem pewny która jest moja![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dokładnie tak. Tylko ten jeden słoń był zielony, co zdecydowanie go wyróżniało. Gdyby nie ten dziwny kolor (jak pisałem, byłem kiedyś w zoo i widziałem słonia, nie był zielony, proszę nie pisać, że nigdzie nie byłem i gucio widziałem), to chętnie bym na niego zagłosował, bo resztę miał bardzo fajną.
Ostatnio edytowane przez fret ; 8.06.21 o 19:16
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Ja tam nie miałem wątpliwości, która jest moja. W sumie zrobiłem 7 wersji (ciesz się Bodziu, że zobaczyłeś tylko 3). Pokolorowałem ją impresjonistycznie, co było dużym wyzwaniem! Pamiętając o detalach.
Nie głosuję ostatnio ponieważ stwierdziłem, że to bezsens. Mało kto tu sprawdza poprawność techniczną obróbki. Decydują gusta. Vox populi, vox Dei? Vox populi, vox des Arschlochs, co samo w sobie jest niezłą anegdotą, na którą nie znajduję tutaj i dziś miejsca. Niestety to nie moje autorstwo.
@Lilen nas skasuje, kiedy, jeśli w ogóle się pojawi.
Ostatnio edytowane przez jck ; 8.06.21 o 19:14
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
A kto Twoim zdaniem powinien być tym guru, wyrocznią nieomylną, która by decydowała co jest poprawnie technicznie a co nie? Wiadomo że decydują gusta, zawsze i wszędzie. W końcu po to się uprawia fotografię, aby się podobała.
Moim zdaniem to jest poprawne technicznie, co się podoba, i tyle. Ja tam trzymam dystans do fotografii w ogóle, i fotografuję dla siebie - miło mi jak się innym podoba, ale szczerze to głównie zależy mi na mojej własnej opinii
Z tym że oczywiście rozumiem iż coś co mi się super podoba reszta świata nazwie największym gniotem. Mogę sobie na to pozwolić, bo nie robię tego dla pieniędzy, a dla przyjemności.
PS. Co do tego zielonego - szczerze to ja tego nie widzę - ale tak to jest jak się pracuje na skalibrowanym monitorze color criticalW sumie wszystko się fajnie ogląda, ale dawno mnie mądrzejsi ostrzegali aby nie iść tą drogą bo w dobie internetu nie ma to sensu skoro 99% ludzi będzie oglądało moje zdjęcia na sprzęcie albo nieskalibrowanym, albo nie potrafiącym poprawnie oddać kolorów. Uparłem się jak głupi to mam. Jedyna zaleta - wydruki z drukarni wyglądają dokładnie tak jak oczekuję.
Ostatnio edytowane przez m_a_g ; 8.06.21 o 20:18
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA