cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||
Przepraszam. Niechcący.
pozdrawiam Wiejo
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Głosowałem na mag-a i szkoda, że tylko ja. W walce z rzeczywistością wszyscy polegli na etapie geometrii. Już w tym momencie zdjęcie było nie do obrony. Mag też poległ, ale zamiast brnąć w tej sytuacji w kolorystyczny realizm, potrafił tę porażkę przerobić na piękną, kolorową bajkę
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Ja za to pociągnąłem całość do góry - jak kółko to kółko. Piony trochę poległy, ale co tam
...
Mam jeszcze pytanie do @jck - mam prezentować oryginalne zdjęcie przesłane przez Ciebie - tak jak obiecałem, czy aby nie ? Bo wiesz, przykro mi się zrobiło
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Bogdanie zrobiłeś najlepiej jak umiałeś, i miałeś odwagę pokazać swoją wersję. To jest cenne.
Oglądając Twoją i innych uczestników prace, można wyciągnąć jakieś wnioski i czegoś się nauczyć.
Na pewno dużo więcej, niż czytając nic nie wnoszące, niestosowne i niemerytoryczne wpisy.
Gratki dla zwycięzcy
A nie było wysłane zdjęcie przypadkiem zapisane w profilu Adobe RGB?
Jpg w Adobe RGB? Podczas konwersji do jpg'a profil jest "Uncalibrated", w praktyce jak sRGB.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Też to lubię, ale większość ma inne zdanie! Tym razem poszedłem w szary pochmurny realizm. Okazało się, że to nic nie dało.