87.
![]()
87.
![]()
88. Bez smalcu
Dla zainteresowanych - to chyba zdjęcie życia, łut szczęścia, byłem w lesie w drodze na moją miejscówkę i zobaczyłem jak skubany podlatuje i siada na tym spróchniałym drzewie, szukając czegoś w środku.
Zanim zdążyłem wyjąć aparat z plecaka już go nie było. Rzuciłem głośno kilka słów na "K", usiadłem na ziemi żeby schować aparat w plecaku, a ten znowu przyleciał.
![]()
Powiem tylko że bajkowe, do galerii powinno trafić.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dziękuję bardzo, cieszę się że się podoba, bo mnie bardzo. Zrobiłem sobie tapetę z tej fotki i myślę że długi czas na pulpicie zostanie
Do galerii nie wiem jak wstawić niestety, no i zdjęcie robione Nikonem więc nie wiem czy można.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Mało oplułem monitor przez CiebieChciałem dać plusa, ale system nie pozwolił.
Do galerii nie wiedziałeś jak wstawić, ale ja wiedziałem jak wstawić do Fotografii Miesiąca - i poszło![]()
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
89. Jak już znalazłem miejsce gdzie bywa ten koleżka, to naszło mnie żeby spróbować bardziej dynamicznie. Lądowanie.
![]()
88 bardzo ładnie złapane
Zrób jakieś zdjęcie nieciekawe, złe to będzie trochę gadki no bo cały czas zachwycać się to robi się nudnie.![]()
Najważniejsza jest historia.
"Narody tracąc pamięć tracą życie" C. K. Norwid
@jkr, spoko, zrobię jakiś pejzaż z drona z krzywym horyzontem, gadka będzie gwarantowana![]()