Optyczne.pl autorytetem w dziedzinie testów? Rozbawiłeś mnie do łez.
Skądinąd, to właśnie oni są najlepsi w udowadnianiu wyższości X nad Y, czasem wbrew jakiejkolwiek logice. A wszelkimi testami można sobie podetrzeć, wiesz co.
Optyczne.pl autorytetem w dziedzinie testów? Rozbawiłeś mnie do łez.
Skądinąd, to właśnie oni są najlepsi w udowadnianiu wyższości X nad Y, czasem wbrew jakiejkolwiek logice. A wszelkimi testami można sobie podetrzeć, wiesz co.
zastanawiam się nad takim zestawem,
albo:
7-14, 14-54 i 50-200SWD plus E510/E520 (niestety, na wszystko funduszy nie starczy)
albo:
E3 + 12-60SWD + 50-200 SWD + FL50R
co byście preferowali?
były różne graty 4/3 (standardowe i pro)
jest: FF Canona
będzie: dodatkowo EP-1 z naleśnikami
Jeżeli do pierwszego zestawu była by jeszcze lampa to brał bym pierwszą opcję z E-520 (sterowanie R). Bez lampy jest kruchutko, chyba, że nie potrzebujesz to inna sprawa![]()
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
E3 kusi superszybkością AF, wizjerem, buforem, odchylanym LCD, wykonaniem, drugim LCD, obsługa z przycisków bez wchodzenia w menu
ale... 7-14 będzie nadal cennym nabytkiem gdy E-3 będzie miał status dzisiejszego E1
na wszystko środków nie starczy...
były różne graty 4/3 (standardowe i pro)
jest: FF Canona
będzie: dodatkowo EP-1 z naleśnikami
Piotrze, zastanów się wreszcie, co ty piszesz?! Czy za pięćset lat E-3, którym teraz można robić kapitalne zdjęcia, przestanie mieć tę możliwość? Czy ty po prostu musisz mieć najnowszy sprzęt, bo z nieaktualnym się źle czujesz? Jeśli tak, to kup sobie wreszcie 5D i przestań gadać w kółko o tym samym w coraz to nowszych wątkach.
Dokładnie.
Body kiedys zmienisz a szkiełko pozostanie.
Miałem i E-510 i E-3 i MBSZ, lepiej wybrac dobre szklo niż płacić za ficzery w E-trójce.
Założysz ME-1 i wizjer trochę sie poprawi![]()