1. Koriolan
2. Wiejo
3. A56
4. jck
5. gulasz
6. Mirek63
7. zbyma72age
8. Muminek
9. paparapa
10. a123
11. jkr
12. helmuth
13. schuttenbach
14. sikor
popRAWka 5/2021 - Głosowanie i wyniki Witam i zapraszam do głosowania w Edycji 4/2021 popRAWki. Mamy 14 prac więc... Można głosować maksymalnie na 3 prace. Nie jest to oczywiście obowiązkiem, można głosować tylko na jedną. Prosiłbym tylko o nie głosowanie na więcej niż trzy prace. Oczywiście, nie głosujemy na swoją pracę bo będzie bubu Termin głosowania 3 dni, czyli do 01.04.21r. (czwartek) Wyniki postaram się ogłosić zaraz po głosowaniu, noooo chyba że ten teges Po zakończonym głosowaniu zostaną ujawnieni autorzy prac. Jeśli ktoś sobie nie życzy ujawnienia proszę o informację na priv Numer danej pracy znajduje się nad zdjęciem. Autorem pliku RAW jest Muminek. Po zakończeniu zabawy proszę zwycięzce o przesłanie swojego pliku RAW !!! Dla chętnych do pobrania paczka z pracami glosowanie.zip Zdjęcie poglądowe Propozycje poprawkowe: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. Tym razem Bodzio nie bierze udziału Tabelka
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 2.04.21 o 17:31
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
szczerze- zdjęcia mocniej skadrowane , pewnie poniżej regulaminowych 60% kadru, wyglądają tu lepiej. Tak na wstępie.
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938 zabawki: E-M1 + 12-100/f4 + 12/2 + 45/1.8 + 9-18 + 100-300
Jestem pod wrażeniem, ile potraficie wyciągnąć z takiego RAW-a...
E-M1, E-3, E-30, TG-2, Stylus XZ-2, E-PL2, C-2100 UZ, ZD 8, ZD 7-14, ZD 14-54 II, 12-60 SWD, 50-200 SWD, 35 ED Macro, 50 ED Macro, ED 90-250, EC-20, EC-14, EX-25, FL-50 R, FS-SRF-11, Sigma 150 HSM
Zamieszczone przez Koriolan szczerze- zdjęcia mocniej skadrowane , pewnie poniżej regulaminowych 60% kadru, wyglądają tu lepiej. Tak na wstępie. Aż korciło żeby kadrować w pionie - ale regulaminowe 60%
E-M5 II; E-M1; XZ-2; E-30; E-520; trochę słoików
Zamieszczone przez Muminek Jestem pod wrażeniem, ile potraficie wyciągnąć z takiego RAW-a... Nie tylko Ty . Choć okazało się, że oczy ptaka wiele "mówią" o jakości całej obróbki.
Spóźniłem się więc wrzucam tu swoją wersję sowy, bez cięcia
Ostatnio edytowane przez cissic ; 29.03.21 o 22:43
www.flickr.com/photos/cissowski/sets/ www.dashstudio.pl
Jakiś nowy gatunek sowy? Sowa zielonobrzucha? Szkoda, że nikt z tym skutecznie nie powalczył.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Zamieszczone przez fret Jakiś nowy gatunek sowy? Sowa zielonobrzucha? Szkoda, że nikt z tym skutecznie nie powalczył. Bez przesadyzmu! Walczyli wszyscy. @Muminek, czy sówka może mieć brzuch chlorofilem uwalany?
Zamieszczone przez jck Bez przesadyzmu! Walczyli wszyscy. ... Widzę, że walczyli i dlatego użyłem słowa "skutecznie" Zaintrygowało mnie to na tyle, że obrobię sobie sówkę poza konkursem.
Zamieszczone przez fret (...) Zaintrygowało mnie to na tyle, że obrobię sobie sówkę poza konkursem. Czekam z niecierpliwością na to co nam pokażesz!
Zasady na forum