Zdjęcia bardzo fajne, ale jeśli jeszcze ktoś pamięta Skrę, to raczej kojarzy ją z bazarem z tureckimi ciuchami. Reszta, to prawdziwa prehistoriaDa się wejść ma teren basenów bez większych problemów? Kilka lat temu jeszcze akty tam pstrykałem, to była taka enklawa dzikiej przyrody w centrum Wawy, ale w pewnym momencie pojawiło się nowe, szczelne ogrodzenie i odpuściłem sobie miejscówkę.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
@helmuth, Skra zaliczyła "dobrą zmianę" i osiągnęła wymarzony stan bycia w "ruinie". I tak oto Skra "wstała z kolan".
Ostał się tylko mały 1-kwa-tower, co jest adekwatne do stanu dzisiejszego.
Spokojnie wchodzisz na teren - brama otwarta .
Ostatnio tj. latem jak fociłem wpadli mundurowi chwilkę porozmawialiśmy na temat dawnych czasów i musieli iść dalej bo dostali zgłoszenie że ktoś chodzi z bronią po terenie, a to byli chłopcy z asg.
Ja osobiście na skrze tj. basenach spędziłem tysiące godzin w wakacje razem z kolegami .
Pamiętam nawet jak były zawody lekkoatletyczne i biegała Irena Szewińska ! Na bazarze kupiłem swoje pierwsze prawdziwe adidasy tak że dla mnie skra to wiele fajnych wspomnień!
E-M1 mark I , E-M10 mark I , E-PM2
Baaaardzo klimatyczne zdjęcia, super robota![]()