cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Czyli nici z lekcji ostrzenia.
Więc samemu trzeba napić i nauczyć się......
Co do wężyka, też uważam że się może przydać. Zrobiłem sporo fajnych zdjęć ulicznych, mając aparat na szyi, a wyzwalacz na końcu wężyka w kieszeni.
jest dobrze
Znalazłem 14-150 na wyprzedaży za 1239 zł, pytanie czy warto kupić ten obiektyw czy jednak coś droższego za trochę większą kasę.
Ogólnie się zastanawiam czy inwestować w obiektywy do tego body czy może jednak szukać jakiegoś zestawu z lepszym np. E-M1 II.
Na pewno więcej Ci da mądra inwestycja w szkła, niż w nowszą puszkę.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
"Znalazłem 14-150 na wyprzedaży za 1239 zł, pytanie czy warto kupić ten obiektyw czy jednak coś droższego za trochę większą kasę.
Ogólnie się zastanawiam czy inwestować w obiektywy do tego body czy może jednak szukać jakiegoś zestawu z lepszym np. E-M1 II."
Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie do czego ci ten obiektyw będzie służył, 14-150 jest raczej szkłem spacerowo-wycieczkowym, jeśli do takich celów, to nada się jak najbardziej i body ma tu mniejsze znaczenie.
jest dobrze
Ja się na tym nie znam, to się wypowiem z dużą swobodą
Poszukaj sobie w sieci takich zdjęć, jakie chcesz robić, popatrz z jakimi parametrami zostały zrobione (np na 500px często są takie dane), przelicz parametry na 4/3 i wiesz jaki obiektyw jest Ci potrzebny.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.