Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
@ks143
- po pierwsze zmniejszaj foty - max 2000 na dłuższym boku - wszystkim wygodniej będzie się to oglądać
- po drugie najlepiej wrzucaj foty nie jak znaczki pocztowe które przeglądający będą musieć kliknąć by zobaczyć w pełnym formacie tylko w full size - instrukcja jak to zrobićtutaj
gwarantuje że będzie się przyjemniej przeglądać
kilka zdjęć ze sporym potencjałem
mnie najbardziej spodobało się 8, 11, 13, 14
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
19.
20.
To może razem
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Kilka fotek wodospadów z ostatniego wypadu na Maderę.
21.
22.
23.
24.
25.
Spróbuj przyciąć fotkę 24 tak aby usunąć przepalone niebo u góry i dół tak aby usunąć fragment kamienia w LDR. Moim zdaniem zdjęcie nabierze charakteru. Takie drobiazgi mają znaczenie.
Widać postęp w zdjęciach, oby tak dalejMasz świetne oko
dokladnie a poza tym pochwala wielka za fote nr 22 - najlepsza jak dotąd w całym wątku - i bardzoo przyjemna w odbiorze (jakbym trafila na nią wczesniej to nawet do konkursu foto miesiąca by wpadła)
takze oby tak dalej
Madere kocham - wiec z chęciom pooglądam więcej fot z tej urokliwej wyspy![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22