Odpowiedź jest prosta : co jest najważniejsze ze sprzetu w fotografi?
Technologia korpusów zmienia się, a jeśli popatrzysz na date wypuszczenia szkieł...
Olympus E-510
Sony A200
Odpowiedź jest prosta : co jest najważniejsze ze sprzetu w fotografi?
Technologia korpusów zmienia się, a jeśli popatrzysz na date wypuszczenia szkieł...
Sama niedawno miałam problem przed wyborem- jednak zanim zakupie jestem pewna ze wybrałam dobrze. Jednak mam pytanie- jak uważacie czy na początek zakupić Olympusa E-510 z podstawowym obiektywem czy od razu z dwoma (chodzi mi tutaj o 40-150). Jestem początkującym fotografem a to będzie moja pierwsza lustrzanka.
Kupuj od razu z dwoma.
z dwoma.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Tak sądzicie? Własnie tak sie zastnawialam ale niewiem czy moj portfel poprostu to utrzyma- zbieram dopiero pieniądze na ten aparat, mam nadzieje ze chociaz ciut stanieje z 2 obiektywami. A gdzie w internecie mozna najtaniej zakupic taki zestaw Olympka? Macie jakies polecane sklepy internetowe?
Nie wiem czy najtaniej ale sklepy są OK:
www.cyfrowe.pl
www.ecyfrowe.pl
www.fotozakupy.pl
Bardzo dziękuje za podanie sklepów. Gdy patrze to rozgraniczenia są hmm jak na moją kieszeń dość spore- nawet o 100zł jak widzę.
Dokładnie się teraz zastanowie gdzie zakupic. A i jeszcze jedno pytanko- nakładki macro. Głownie to interesuje mnie w fotografi, widziałam na allegro wlasnie takie nakładki- czy są one polecane przez was?
Soczewka - na pewno nie
Kowerter - ewentualnie tak / Raynox DCR-250
a najlepiej obiektyw makro oczywiscie![]()
Jak widze nie taki drogi- dziękuje wam ! Teraz jak juz bede kupowala to bedę wiedziala co kupowacDzięki wam teraz juz niebede miec wątpliwosci co do sprzetu- czemu ja tak późno sie zjawilam u was
![]()
http://www.fotozakupy.pl/sklep/page/...frowe__olympus
tu kupiłem-jutro przyjedzie za 1849-przesyłka DHL darmowa!