Olympus E-510
Sony A200
pomimo że w cenie to najtaniej
![]()
i nie DHL a DPD/Masterlink, wiem bo wczoraj paczkę z tego sklepu odbierałem![]()
Jednak DHL-zółty samochodzik
sklep mnie zaskoczył zamówiłem wczoraj o 14:50 ...dziś 9:00 mam aparat
Rowniez mam zamiar od nich zakupywac aparat- wychodzi najtaniej
Dorzucę swoje dwa grosze. Wybór był ciężki, teść-fotograf wierny minolcie teraz sony a700 przekonywał na swoje. Osobiście do sony przekonywał mnie szybszy AF i pomiar bodajże 7 pkt.(oly tylko 3) Ale- mój pierwszy cyfrak to oly c-740 uz z którego byłem bardziej niż zadowolony. A po zmianie na K-M A2 żałowałem.Dlatego powrót. I na prawdę jestem bardzo bardzo zadowolony. A kupiłeł na raty w rtv euro, dopłaciłem i przedłużyłem gwarancję na 5 lat. Co do szkieł - zestawienie dual trochę pomyłka. Pomiędzy 14-42 a 40-140 trochę brakuje. Najlepsze rozwiązanie-popieram przedmówców-to 14-54. Pozdrawiam.
GóRĄ
jak to czego - SWD!
No to i ja coś od siebie dodam , byłe widziałem , dotykałem i bawiłem się trochę nim , no właśnie zachwalanego przez niektórych alfe 350 , hmmm wielka pucha większa od 510-tki, alfa sprawia wrażenie solidnego dopóki się go nie weżmie w łapki , przecież to sprawia wrażenie jak by sie miało zaraz rozlecieć, lżejszy od 510-tki odziwo , wieje tandetą poprostu , jakże ucieszyłem sie że mam olka![]()
E 510+kit +CF SanDisk 4gb+CPL polar