Dziś w nocy zamykam wątek. Jak ktoś coś ma jeszcze do wstawienia to ptoszę pamiętać o terminie.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Poniedziałek 4.01.2021 - pierwszy dłuższy spacer Jagny
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
Chciałem Wam podziękować: @Bodzip, @DeWuTe, @lisiajamka1, @helmuth, @koronax, @Koriolan, @jkr, @Rysiek_O, @gulasz, @Wiejo, @Muminek, @Mirek63, @DzejPi, @staryman, @Marek61, za liczny udział w Noworocznym WITL-u. To prawdziwa dla mnie przyjemność móc wraz z Wami pokazać w obrazkach gdzie i czym poza celebracją rodzinną zajmowaliśmy się przez Noworoczne Święto. DZIĘKUJĘ! AP. Otwieram wątek do końca tygodnia na dyskusję jak często i w jakim dziennym wymiarze chcecie kolejne DITL-e i WITL-e. Zastanawiam się nad częstotliwością mniej więcej raz na dwa trzy miesiące by nie przesadzić.
Ostatnio edytowane przez apz ; 8.01.21 o 02:27
Może zrobić DITL-a co dwa miesiące. A pomiędzy tymi dwoma miesiącami można czasem dodatkowo jakiegoś DITL-a zrobić , np. w czasie świąt wielkanocnych czy 1-3 maj.
Podziękowania za WITL-a, pozdrawiam.
E-M1, E-3, E-30, TG-2, Stylus XZ-2, E-PL2, C-2100 UZ, ZD 8, ZD 7-14, ZD 14-54 II, 12-60 SWD, 50-200 SWD, 35 ED Macro, 50 ED Macro, ED 90-250, EC-20, EC-14, EX-25, FL-50 R, FS-SRF-11, Sigma 150 HSM
Ja też dziękuję, ale ... Marcin, aż mi cojones ścierpły
Jestem za WITL-em co jakieś 2 miesiące. Szczególnie podczas świąt lub tzw "długich weekendów"
Rysiek_______________ Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Zamieszczone przez Bodzip Ja też dziękuję, ale ... Marcin, aż mi cojones ścierpły Nie jest tak źle , woda 2 stopnie i po 10 minutach już nic nie czujesz, można siedzieć i siedzieć , ale jak się wyjdzie to jest taka moc... Pozdrawiam - - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - - Specjalnie kupiłem basen na zimę, bo nie zawsze jest czas, by wyskoczyć nad jezioro lub rzekę
Zamieszczone przez Muminek Nie jest tak źle , woda 2 stopnie i po 10 minutach już nic nie czujesz, można siedzieć i siedzieć , ale jak się wyjdzie to jest taka moc... Pozdrawiam Moje doświadczenia z zimną wodą datują się na okres gdy miałem ok 20 lat w Leśnej k/Lubania Śląskiego. Tam jest (działa do dziś) stary poniemiecki basen, do którego doprowadzona jest woda ze strumienia w którym pływają pstrągi.
Zamieszczone przez Bodzip Moje doświadczenia z zimną wodą datują się na okres gdy miałem ok 20 lat w Leśnej k/Lubania Śląskiego. Tam jest (działa do dziś) stary poniemiecki basen, do którego doprowadzona jest woda ze strumienia w którym pływają pstrągi. W takim razie już zakosztowałeś morsowania
Zasady na forum