Piękne fotki ptaszków lubię tu zaglądać życzę dalszych udanych fotek pozdrowienia trzymajcie się ciepło.
Piękne fotki ptaszków lubię tu zaglądać życzę dalszych udanych fotek pozdrowienia trzymajcie się ciepło.
hmm... tą sójkę też chętnie bym zobaczył w galerii; nic jej przecież nie brakuje
"pijąc piwo dbasz o siebie i wyrabiasz zdrowy nawyk picia piwa u dzieci"

?? nie kumam
Wygląda jakby częściowo przebijało niebo - ale to nie ten poziom - przyświeciło słoneczko i zaraz kolorki się pojawiły
eee, sójka taka se
wezmę chyba dzień urlopu, jest słonko, silny mróz, może coś się nowego przypętaCzaroz, Szyja, Holek - dzięki za miłe wpisy.
pzdr
Ostatnio edytowane przez kasprzyk ; 21.02.11 o 23:53
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Chodzi mi o to ze swiatlo jest takie jakbys sam je ustawial (A z 50m nie trzasniesz FLka, z tad 2000ws)
PS: Kiedys widzialem jak gosciu w filmie dokumentalnym o reporterach NG focil z drzewa malpy z wykorzystaniem lampy... ciekawe ile taka zabawka kosztuje
Kowalik genialny! : ) Światełko jak się patrzy, ekstra kadr i naprawę bdb ujęcie : )
Pozdrawiam i gratuluję! : )
Gratuluję super galerii. Powiem szczerze że wszystkich znajomych odsyłam do oglądania Zdjęć "kasprzyka" jako wzor . Sam zawsze po otworzeniu forum szukam nowych zdjęć w tym wątku.
Pozdrawiam.
dwie puchy, siedem słoików, szału nie ma
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=18842
http://apaziews.fmix.pl
Świetne fotki, znakomite kadry ...
Gratulacje i pozdrowienia.

Dziękuję Wam wszystkim za wpisy w wątku, mało czasu na odpowiedzi i zdjęcia, zobaczymy co przyniesie weekend.
trzymajcie się ciepło
pzdr

Z przyjemnością zawsze ogłądam Twoje ptaszki i dlatego jak mam troszkę czasu zawsze goszczę w Twoim wątku
Pozdrufka
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7

Dzięki Lolita
Z dzisiejszego dnia, znowu zanudzę dzięciołem. Przez chwilę pokazał się dziś zielony, ale to chyba czysty przypadek, i nie trafi na arenę ponownie.
Dz. duży jeszcze raz
pzdr