na szczęście w plenerze jestem sam i ani pilota ani statywu nie mam przy sobie
pzdr
Któryś wrzucić do galerii ?
1
2
3
Dzisiaj usiadłem się przed czatownią na krzesełku - niektóre skrzydlaki nie miały oporów żeby blisko siadać - dzięcioły akurat nie przyleciały.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
2 Najfajniejsza ładnie wyszło![]()
Szaraka z takiej odległości i na ostro, to niezła gratka. Jak zwykle miło popatrzeć na skrzydlate.
Pozdrawiam
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Jak zwykle podziwiam Twoje umiejetnosci i cierpliwosc do uwieczniania ptakow. Dla mnie rowniez 2 naj, naj![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Jak zwykle, odwiedzając twój wątek - podziwiam cierpliwość i warsztat...
Piękne te twoje ptaszyska... W dodatku jesień nadchodzi i pewnie będzie coraz ich więcej...
Co do dzięcioła na ostatnich to za poprzednikami nr 2.
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Dwójeczka z ostatnich to najbardziej naj z tym, ze niewiele wyżej od pozostałych. Jak widzę w tej dwójce były świeże ślady po uczcie dzięcioła i przeniósł sie do nowego stołu.
pozdrawiam Wiejo
Dziękuję wszystkim za odwiedziny
Piotrze doceniam Twoją propozycję, umówimy się kiedyś na obiektyw 50-200, najpewniej z mojej strony byłaby to sobota albo niedziela - wtedy byłby czas na wypróbowanie w czatowni. (intensywnie myślę nad kupnem 50-200, ale cicho sza, nikt w domu się nie może dowiedzieć )
Wiejo - obskubały to drzewko mocno, zaobserwowałem, że mam przynajmniej 2 parki, które się u mnie stołują.
Wczoraj trafiłem gdzieś na przelicznik ogniskowej z konwerterami 1,4 i 2.0 - kurcze i nie mogę tego znaleźć - może ktoś pamięta ?
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300