Śliczna ta sikorka. Już w galerii ją uwidziałem.
Śliczna ta sikorka. Już w galerii ją uwidziałem.
pozdrawiam Wiejo
Sikoreczka piękna. Czy te wszystkie zdjęcia to ciagle 70 - 300? Muszę przyznać, że fantastycznie go opanowałeś.
Pozdrawiam, Jola
kilka sekund przed tamtą fotą, to samo miejsce, ta sama odległość, tak sikorka się po prostu obróciła.
a oto sosnówka, nie ten kadr, nie do oceny - ale najbardziej mnie martwią przepały o których pisałem, jestem strasznie ciekawy, czy E3 poradziłaby sobie lepiej... ?
Dzisiaj przez 40 minut pojawiło się 5 gatunków sikorek no i oczywiście kowaliki.
Do wszystkich "polujących" na ptaszki, ruch zdecydowanie się ostatnio nasilił - pewnie za sprawą ochłodzenia, słonecznik znika w zatrważającym tempie![]()
![]()
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
ajj zawsze jak widze takie zdjęcia pięknych ptaszków to mnie zazdrość zżera bo takich nie mam wogóleostatnie fajne, przyjemne
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
A racja, racja, młodziaków się namnożyło - właściwie to już podrostki.
Szkoda, dzisiaj bardzo zachmurzony dzień a miałem plany posiedzieć z dwie godzinki.
pzdr
i jeszcze ten:
Kowalik (mozna klikać)
Witaj
Cały czas 70-300, ostatnio coraz mocniej myślę nad E-3ką lub 50-200, czyli twierdzisz, że E3 z 70-300 nie za bardzo śmiga ??
Kowalik niezbyt ostry, dziura 5.6, przy 7-mce byłoby lepiej, ale tak jak pisałem warunki słabe.
pzdr
Bierz 50-200 ;]
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.