Robercie - nie podejść - a podjechać.
Chociaż ostatni potrzeszcz to faktycznie wysiadłem z auta i powoli podchodziłem, przeleciał na drugi krzaczek - podszedłem ponownie.
Pzdr
Robercie - nie podejść - a podjechać.
Chociaż ostatni potrzeszcz to faktycznie wysiadłem z auta i powoli podchodziłem, przeleciał na drugi krzaczek - podszedłem ponownie.
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Dzięki za "podróżniczka" w wersji mp3. Plusik poleciał. Pozdrówka
Gratki !!
Już oceniłem i skomentowałem w galerii
Ach szkoda, że daleko mieszkasz wybralibyśmy się na żołny, jeszcze nie przyleciały ale już nie długo
Pozdrawiam !!
Jak zwykle bardzo przyjemne, ciepłe zdjęciesuper
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Świetne zdjęcie i bardzo się podoba poprzez moment w którym przysiadła na gałązcei juz wyglada gdzie polecieć.
pozdrawiam Wiejo
Hej, dziękuję Wam za odwiedziny i wpisy - przepraszam, że nie u wszystkich komentuje - ale wątki przeglądam.
Wczorajszy:
Pani gąsiorkowa
pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Pani gąsiorkowa ładnie się zaprezentowała i jest ozdobą w kadrze tym bardziej, że bezlistne jeszcze gałązki nie odbierają uwagi.
pozdrawiam Wiejo
Świetna gąsiorkowa. Wiele razy spotkałem na moich "terenach łowieckich" gąsiorka, ale nigdy nie udało mi się żadnego podejść na odległość przyzwoitego strzału. Zazdroszczę (tym bardziej, że to Twój nie pierwszy) i gratuluję.
Kolejny solidny portret. Gratuluję i życzę takich jak najwięcej ( co byśmy częściej mogli je tu podziwiać ).