Wcale nie !! Mnóstwo odcieni brązów i szarości widzęNie musi być zaraz jak papuga też jest piękny
A co do samego zdjęcia to bardzo ok tylko te gałązki zawsze "wlezą" w kadr-mam to samo :/
Pozdrawiam !!
Wcale nie !! Mnóstwo odcieni brązów i szarości widzęNie musi być zaraz jak papuga też jest piękny
A co do samego zdjęcia to bardzo ok tylko te gałązki zawsze "wlezą" w kadr-mam to samo :/
Pozdrawiam !!
Cieszę się, że ponownie po okresie przerwy zaczyna spiewać w Twoim wątku do którego tak chętnie powracam. Ostatnio zamieszczone świetne.
pozdrawiam Wiejo
jestem zachwycona galerią
właściwie, to ona ma duzy wpływ na moją decyzję o zakupie 70-300![]()
też miałam okazję tej zimy obserwować dzięcioła dużego, ale przez oknoi na tle domu sąsiada, więc fotki wstyd pokazać
![]()
Podziel się wiedzą - Ty nic nie stracisz, a inny może zyskać.
---------------------------------------------------
E330 + ZD14-42,ZD35, ZD40-150 i trzy z innej wsi
pozdrawiam
Jola
Podoba sie, swietnie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Doskonale pokazany gatunek. Dźwiękiem wabiona??
Oczywiście nic nie jest przypadkiem
Ponieważ łozówka naśladuje wiele gatunków ptaszków, często używałem "jej" do rozpoznania terenu, tym sposobem nauczyłem się jej głosu i dzisiaj szybko skojarzyłem ten gatunek.
Ptak reaguje dość mocno na dźwięk, jednak ciągle siada gdzieś koło 8-15m - czyli zbyt daleko do makro zdjęcia, to zdjęcie to jakieś 4-6m od obiektywu.
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
chylę czoła i z przyjemnością oglądam nowe zdjęcia w galerii![]()
"pijąc piwo dbasz o siebie i wyrabiasz zdrowy nawyk picia piwa u dzieci"
Cóż można ci raczej pozazdrościć doskonałych ujęć i cierpliwości . Nadal nie rozumiem jak można tak blisko podejść "ptaszka". Świetne zdjęcia