Kasprzyk, ja bym dał więcej kontrastu, jeśli nawet zginie trochę szczegółów w cieniach to nie zaszkodzi temu zdjęciu. Fajne miejsce, warto trochę posiedzieć nad tą fotką bo całkiem udana.
Kasprzyk, ja bym dał więcej kontrastu, jeśli nawet zginie trochę szczegółów w cieniach to nie zaszkodzi temu zdjęciu. Fajne miejsce, warto trochę posiedzieć nad tą fotką bo całkiem udana.
Wąwóz co prawda obfotografowany w wszystkich możliwych kombinacjach Twoja cegiełka w temacie też ładna i zachęcająca do odwiedzin miejsca.
pozdrawiam Wiejo
Wąwóz bardzo klimatyczny, kolorki jeszcze pachną poranną mglą.
Pozdrawiam
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Ostatnie rewelacyjnelubie takie zdjęcia
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Witanko
Serdecznie dzięki za odwiedziny
Jak widać - mało mnie widaćnowa praca i obowiązki niestety.
Jeszcze dwa zdjęcia z Kazimierza, jutro jadę zobaczyć do czatowni na "myszaki" - o ile wstanę na rano.
pzdr
Kazimierz Dolny jeszcze raz.
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Jest ok, trochę mi brakuje ciekawego światła jakiegoś, ale zdjęcie w porządku.
BTW rozplanowałam już swoją czatownię, wabię od pewnego czasu ptaszory w pobliżu, czekam niestety do wypłaty, aby móc ukończyć realizację projektu. Ciekawe czy mi wyjdzieOczywiście nic wielkiego, sama drobnica: sikory, zięby, dzwońce, wróble, może coś innego się trafi
ale chyba za blisko domu.
Fajne miejsce jeszcze tam nie byłem na fotach.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Zawsze z przyjemnością ogladam zdjęcia tego tak charakterystycznego wąwozu.
pozdrawiam Wiejo