Przelicznik jest odpowiedni x1,4 i x2,0 :P
Troszkę brakuje światła na ostatnich zdjeciach,
Przelicznik jest odpowiedni x1,4 i x2,0 :P
Troszkę brakuje światła na ostatnich zdjeciach,
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Znowu szalejesz, zając fajnie wyszedł.
E-3, E-510
No takprosty przelicznik
Brak światła - racja, na wielu zdjęciach tego mi właśnie brakuje.
Pozdrawiam
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Pod zdjęciem dzięcioła zrobiła się pogadynka na temat ich wielkości - wygląda to tak:
Największy jest dzięcioł Czarny (fajnie, jakbym go w zimie sfocił ) długość ciała od 45-50cm
Zielony (na którego liczę w drugiej czatowni) 32cm
Duży, Białoszyi 23cm
Średni 20-22cm
Dzięciołek 14-16cm
pzdr
Ostatnio edytowane przez kasprzyk ; 11.10.09 o 12:42 Powód: Automatyczne scalenie postów
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
kasprzyk dzięki jak zacznę polować na leśnych perkusistów z aparatem na pewno się ta informacja przyda.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Średniego kilka razy przyuważyłam u mnie w parku. Jeśli ktoś reflektuje - zapraszam![]()
Z ostatnich sikorek pierwsze gdzie kadr jest jakby dopełniony. Na drugim ta po prawej trochę uciekła z ostrości dlatego mniej wciąga.
pozdrawiam Wiejo
Dzięcioła masz super. Jak zwykle fajnie się ogląda Twoje foty.
Pozdrawiam.
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i komenty.
Proszę was o uwagi techniczne odnośnie tego zdjęcia, próbuję trochę ogarnąć Lightroma, fotka w nim właśnie wywoływana. (na marginesie, marzy mi się, żeby nowy komputer robił to szybciej, bo obecnemu zajmuje to prawie minutę)
Napiszcie czy kontrast, kolory, ostrość jest ok, czy jakościowo fotka nie leży, może Mirek albo helmuth będą mieli coś do powiedzenia
Bogatka do znudzenia(klikać w fotkę)
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300