W oku szaraka widać zarys czatowni? I powiedz jeszcze jakim cudem nie dał drapaka na dźwięk migawki??
W oku szaraka widać zarys czatowni? I powiedz jeszcze jakim cudem nie dał drapaka na dźwięk migawki??
The question is: What is a Mahna Mahna?
Nie mam dużego doświadczenia z zajączkami, z tego co słyszałem, bardzo różnie się zachowują - dźwięk migawki - to żaden problem, nie reagują wcale.
Podobnie z dzięciołem dużym, jak już przyleci i usiądzie, to tylko kamieniem można go ruszyćżart, ale miałem już sytuację, chciałem, żeby nie widział mnie jak wychodzę z czatowni - można wtedy gwizdać, kombinować i nie chce odlecieć.
Najbardziej płochliwe to są sympatyczne leśne myszy
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
ale słodziutki ten zajączek! Mnie sie to ostatnie (z uciętymi uszami) podoba, po prostu model/modleka? ma coś w sobie![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Dzięcioł jak malowany. A z zającem, to aż się nie chce wierzyć, że z tak małej odległości Cię nie wyczuł/zauważył/usłyszał i dał się tak pięknie obfotografować. Niezła musi być ta Twoja czatownia. Zapowiada się ciekawy ciąg dalszy!
Proszę nie przepalaj białych piór.
C+ - nie jest to łatwe. Nawet przy braku słońca, przepalają się piórka, jeżeli nie doświetle dobrze fotki, nie potrafię poźniej jej wyciągnąć z szumów, dlatego wolę przepalić białe. Szkoda, że zdjęcia na monitorze nie wyglądają tak, jak w wizjerzeDo tego taka bogatka, czy sosnówka łepek biały z czarnym - trudno wypośrodkować, żeby było dobrze.
Może to brak moich umiejętności programowych, może troszkę aparatu, ale problem niestety istnieje.
pzdr
I mówisz, że preselekcja przesłony nie zdaje egzaminu?
Szarak uroczy.
Ciekawa jestem ile czasu siedziasz w takiej czatowni i o jakiej porze?![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Wanilio jadę tylko na M
Na razie nie pszesiaduję długo, 1 godzinka, max dwie, pewnie w zimie dłużej i tak nie wytrzymamObecnie ptaszków jest coraz więcej, co do innych zwierząt - małe doświadczenie mam.
pzdr
Ale fajne oko w oko z szarakiemJakoś cięcia mi tu nie przeszkadzają.