Czemu ma żółtą pierś i brzuch? Zdaje mi się, że powinien mieć bardziej brązowy?
Czemu ma żółtą pierś i brzuch? Zdaje mi się, że powinien mieć bardziej brązowy?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Kowalik w świetnej pozie.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
drogi helmuth-cie - tak mu światełko zagrało, mocne słońce odbite od zielonych traw, liści - nie powiem na 100&,
Z tym brązem - to nie do końca, żólto-szary- brązowy - tak by go określił
tutaj chyba bardziej naturalne kolory:
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
No tu dostojny kowalik a tam jakiś młodzik akrobata
Pewnie jest jak mówisz, tak zagrało światło. Poza (akrobaty)- super![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Kowalikowe wygibasy- pierwsza klasa!
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Świetne kowaliki.Bardzo je lubię.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Się wymieniliśmy.![]()
Zapolowałabym na kowalika, ale obok domu ich nie ma, a na park, w którym jest ich trochę i po którym mogę łazić z zawiązanymi oczami, już nie mogę patrzeć. Muszę zrobić przerwę. Kowaliki też dokarmiasz, czy one tak same Ci się pchają?
Ze światełkiem tak bywa, że nie zawsze jest. A jak jest, to listki się dyndają akurat w cieniu.Albo 10 m wyżej. A najczęściej wieje jak opętane. I tyle z listków.
![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
szklarz
helmuth
Kaz de Wro - dzięki za odwiedziny
nevrah - owszem kowaliki do karmy przylatują, jest to b. liczna grupa ptaszków koło mnie. Z listami wiem o co chodzi, w końcu od nich kiedyś zaczynałem
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Nie chciałbym się czepiać!! Albo ja mam kiepski monitor ale fotki wydają mi się lekko mydlane
1/125 czy 1/160 przy 300 mm to jednak trochę długo !! Ten ZD chyba aż tak nie mydli
Kasprzyk gdybyś był tak miły i pokazał coś zrobione na 1/250 i krócej przysłona nie mniej niż 5,6 bo coś mi ten twój ZD podejrzany jest
Oczywiście mogę się mylić bo się nie znamAle ewidentnie mi brak w twoich zdjęciach ostrości i detali ptaków
pozdrawiam !!
Peter