Zaganiacz to był strzał na chybił trafił - zareagował na wabienie głosem. Wyszukałem takie sympatyczne drzewko, słoneczko ku zachodowi, i puszczałem parę gatunków, szkoda, że lepiej nie siadał.
pzdr
Zaganiacz to był strzał na chybił trafił - zareagował na wabienie głosem. Wyszukałem takie sympatyczne drzewko, słoneczko ku zachodowi, i puszczałem parę gatunków, szkoda, że lepiej nie siadał.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Zaganiacza koło domu, na drzewie słyszałem ze dwa tygodnie. Ale nie mogłem go z identyfikować. Raz siadł na drutach telefonicznych i dość wyraźnie wyszło zdjęcie i na forum mi go z identyfikowali. Narazie nie mam za bardzo czasu na zdjęcia.
E-3, E-510
Dzisiaj: Piecuszek (pierwszy)
Dość dużo miałem czasu na zdjęcia, a pochrzaniły mi się kierunki na pokrętle - zamiast skracać czas poszło w drugą stronę i skopałem prawie wszystkie zdjęcia.
No ale jest do kompletu nowy piecuszek
pzdr
jakość poszła w las, poruszone???
Kasprzyk, po boskim trzcinniczku za tego piecuszka naciągnąłbym ocenę na dobry z minusem. Niestety pokazałeś już takie zdjęcia, że powinieneś trzymać poziom, przynajmniej w galerii.
oj szkoda tego ostatniego, kadr kapitalny - jakośc :/
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
grizz, sławekb - racja, zgadzam się w 100%.
Wrzuciłem fotkę do galerii z powodu - właściwie już kilkakrotnie powtarzałem - uzupełniania fotek ptaków, których po prostu jeszcze nie mam, bardziej jako dokumentacja.
Wiem, następnym razem będę wyłączał oceny jak sam stwierdzę, że nie jest za ciekawie. Później - a często obiecuję to sobie i Wam - wrzucę dobrą fotkę tego gatunku o ile uda mi się taką zrobić
pzdr
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
ta się chyba także do galerii nie nadaje, dla identyfikacji, może ktoś rozpozna, to jakiś maluch:
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
i jak zwykle czubatka mi nie wyszła:
raz, że mają one motorek w tyłku, dwa, jak już jest na dobrej pozycji, mi coś nie wyjdzie!
Ostatnio edytowane przez kasprzyk ; 25.07.09 o 22:52 Powód: Automatyczne scalenie postów
Witajcie, wiem że ostatnio usypiałem fotkami - może teraz się spodoba.
Robiony przy zachodzącym słońcu, znowu był dość wysoko:
Jeszcze raz Zaganiacz
Ładny ale tak jak mówisz. Za wysoko był.
E-3, E-510