Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
widzę, że fantazja działa) prawdopodobnie sikorka lub kowalik - sam nie wiem
Koło miasta odbyła się wystawa koni, porobiłem parę zdjęć, zastanawiałem się czy wrzucić - no i wrzuciłemMyślałem, że uda się same konie sfotografować, ale niestety wszędzie z opiekunami (treserami ? ) może i dobrze:
Jak myślicie, dziewczyna byłaby zadowolona z tej fotki ? :
Trochę się trzeba nabiegać:
Rozwiane grzywy:
Konie są fotogeniczne
Kontrasty nie po mojej myśli:
Mowa bez słów
Nie wszystkim było w smak![]()
![]()
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Tekst jest a gdzie fotki?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
W firefoxie mam w IE - nie ma .
Zamieszczę jako załączniki.
1 Jak myślicie, dziewczyna byłaby zadowolona z tej fotki ? :
2 Trochę się trzeba nabiegać:
3,4 Rozwiane grzywy :
5 Konie są fotogeniczne
6 Kontrasty nie po mojej myśli:
7 Mowa bez słów
8 Nie wszystkim było w smak
pzdr
Przepiękne zwierzęta. Zdjęcie nr 7 fantastyczne. W twarzy tego pana widać miłość do konia. Wzruszający moment uchwyciłeś.
koń7 --- The besttylko te wszędobylskie słupy i druty psują
![]()
jolly, Peter1976 - dziękuję
nie jestem właśnie zadowolony z tła i tak prawie wszystkie zdjęcia udało mi się zrobić na tle prawie "czystego" ogrodzenia, w każdym innym miejscu kupa samochodów i ludzi (tak jak na pierwszym zdjęciu) Tam na miejscu jakoś nie miałem pomysłu na dobre zdjęcia, teraz chciałoby się powtórzyć sesyjkę
pzdr
Bardzo fajna jest ta ostatnia seria. Najbardziej spodobało mi się zdjęcie "koń 4". Pozdrawiam![]()
Dziewczyna na 1 - bardzo sympatyczne ujęcie, ale najlepsza 7. Ładna scena -kontakt między panem a koniem , a na dodatek obaj ubrani na szaro![]()
kasprzyk - końskie fotki bardzo ładne. Żałuję, że nie mogłem w niedzielę do Chodzieży dojechać.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R