Dzięki, wrzucę
Jeszcze raz Zniczek
Dzięki, wrzucę
Jeszcze raz Zniczek
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Ładny ptaszek i ładnie technicznie, ale wolałbym bardziej z boku. Teraz wydaje się mieć duży łepek i mały tułów, krótki ogonek. Trochę przerysowana perspektywa.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Nowe, śliczne fotki ptaszorów, jak zwykle bardzo ciekawie i świetne wykonanie... oceny w galerii...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Technikę opanowałeś "na perfekt"![]()
Za namową, poprawiony i do oceny:
Piecuszek po raz drugi
Wczoraj postawiłem nową czatownię, dzisiaj w niej posiedziałem, ale jak to początki - łatwo nie jest. Mam w pobliżu Mysikrólika, Dzięciołka, prawdopodobnie Dzięcioła Zielonosiwego i pewnie inne gatunki - ale czy uda się je sfotografować ... czas pokaże.
pzdr
Życzę owocnych łowów w nowej czatowni.
Piecuszek śliczny.![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Cześć, dzięki za odwiedziny
Dzisiaj cos dla odmiany:
też skrzydlaty
pzdr
No nic, nad makro muszę widzę popracować
Jeszcze taki żuraw z wczoraj:
Ten żuraw fantastycznie, jak go podszedłeś?
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
150 metrów dalej, gdzie staliśmy autami - podjechałem samochodem.
Były tam po raz pierwszy, pewnie za sprawą wykoszonej łąki, w czasie godów są 500m dalej w innym miejscu.
Fotki z mistrzostw poszły do kosza, na drugi dzień nie byłem - a Ty masz coś do zaprezentowania ?
Pzdr
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Dzięki za budujące słowa.
Patrząc na doskonale "gładkie" zdjęcia profesjonalistów z drogim sprzętem Canona czy innych firm, myślę, że jakość zdjęć leży w samym korpusie, kiedy pierwszy raz miałem e510-tke w rękach ISO 400 wydawało się bez zarzutu, teraz nawet na 200 setce widzę różnicę.
Tak się zastanawiam czy z upływem lat matryca może mocniej szumieć ?
Oczywiście dobry obiektyw robi także wielką robotę.
Podejście blisko żurawia, czy myszołowa - na razie poza moim zasięgiem.
Pzdr
Ostatnio edytowane przez kasprzyk ; 7.07.09 o 11:24 Powód: Automatyczne scalenie postów