Przyjemny ten Twoj zwierzyncowy watekna pewno bede tu czesciej zagladac.
Ostatnie z wiewiora i ptaszkiem bardzo dobre ( zazdroszcze cierpliwosci
) Z roslinkowych zdecydowanie pierwsze.
![]()
Przyjemny ten Twoj zwierzyncowy watekna pewno bede tu czesciej zagladac.
Ostatnie z wiewiora i ptaszkiem bardzo dobre ( zazdroszcze cierpliwosci
) Z roslinkowych zdecydowanie pierwsze.
![]()
Kasprzyk!
Ten niby- strzyżyk jest bajeczny! Dla mnie z wszystkich ptaszków najpiękniej ułożył się w kompozycji tych rozmytych w tle badyli. Obcięłabym tylko te po prawej drobiazgi wchodzące na pierwszy plan i do galerii. Jestem fanką tego zdjęcia w Twoim wątku- zdecydowanie. Nie mam jeszcze dobrego oka na ocenę ostrości w ptasich zdjęciach.
Zachwyciłam się tymi badylkami grającymi w słońcu...
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Wiewiór z jabłkiem bardo fajny strzał, znalazłeś niezły sposób na te latające. Pogratulować![]()
Ostatnio edytowane przez Kaz de Wro ; 16.04.09 o 23:23
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Kasprzyk coraz lepiej ci idzie. Nie wiem jak to napisać.Karmienie zwierząt to jedno (sam wabie ptaki smakołykami) a drugie, żeby tego nie było widać na zdjęciu. Bo ziarna słonecznika czy jabłko w lesie to jakoś nienaturalnie wygląda.
E-3, E-510
Cześć
helenae
robert1088
rocco
jolly
masakrer
wanilia
Kaz de Wro
Kordek
dziękuję za wpisy i dobre słowaNie będę odpisywał każdemu z osobna - brak mi sił, opijałem wczoraj małego Danielka, i chociaż powiedziałem sobie, że nie "załatwię" się tak jak przy pierwszym dziecku, to jednak samokontrola zawiodła..
Kordek, i tak i niejakieś 50m za drzewami w linii prostej jest kilka drzew owocowych, obok rosną słoneczniki - oczywiście nie o tej porze roku, jednak zwierzaki potrafią się tam dokarmiać, a i "łupy" też ze sobą zabierają.
A wiewiórę mam w wielu ujęciach bez jabłka i stwierdziłem, że z nim jest ciekawiej.
Przy dużym szczęściu, może Wam pokażę pawia, bo gdzieś jest w okolicy, o ile go lisy nie zjedzą.
Dzisiaj udało mi się zrobić kilka pstryków dzięcioła, to chyba warte pokazania:
Dzięcioł duży
Pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Kasprzyk na początek gratulacje
Dzięcioł bardzo się podoba, generalnie fajne ptaszory prezentujesz.
Dobry sposób na wiewióra pokazałeś.
A paw to taki duży naturalny będzie![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
kasprzyk - świetne te Twoje foty. Szykuj się na przyszły sezon nad Biebrzę, wynajmiemy Wioskowego Głupka i będzie cymesik![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Gratulacje!![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Przyłączam sie do gratulacji
Pokazałeś fajnego dzięcioła ale następnym razem to juz pokaż potomka![]()