Na słoninkę się skusiła
Fajne fotki z tą sójką, przyjemnie oglądać takie bo wymagają sporo entuzjazmu i zarazem cierpliwości.
Czekam na więcej![]()
Na słoninkę się skusiła
Fajne fotki z tą sójką, przyjemnie oglądać takie bo wymagają sporo entuzjazmu i zarazem cierpliwości.
Czekam na więcej![]()
Dziękuję, pożyjemy zobaczymy. W tym tygodniu raczej będę miał inne sprawy na głowie niż fotki - ale może...
Kolejne zdjęcie:
Zięba
Razem z tym ptaszkiem, trzyma się jeszcze drugi, mniej ufny i siada gdzieś dalej na gałązkach - nie wiem czy przypadkiem to nie jest parka.
Zdjecie nadaje się do galerii ?:
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Oj... ładne to tło na ostatnim.
Minimalnie brakuje mi ostrości na ptaszku, ale kompozycja i tło przednie.![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Dziękuję Wanilio
Kolejne, i teraz raczej przerwa:
Zięba ponownie
pzdr
Takie zdjęcia przywracają wiarę w ZD 70-300 (a szczególnie 300mm tego szkła). Ładny bookeh, kolorki przyjemne, kadrowanie zmyślne. Czasem się brak liści na drzewach się przydaje![]()
Śliczne te Twoje ptaszki, aż samemu się chce spróbować (tylko ten ciągły brak czasu...).
Gratuluję samozaparcia i świetnych zdjęć...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Ptaki w Twoich ujeciach bardzo się podobają.
pozdrawiam Wiejo
Ładne kadry, fajne szkiełko. Gratki !
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Ta kanarkowa zieleń może być spotęgowana nadmiernym nasyceniem i faktycznie, być może liście dodają trochę zafarbu...?![]()
Spójrz na drugą ziębę w TYM poście - zwłaszcza na niebieskość na głowie. Te kolory wydają mi się bardziej odzwierciedlające rzeczywistość. Na pozostałych jakby zbyt dominowała żółć.
Swoją drogą ekspertem ptasim nie jestem, może wiosną zięby mają więcej zielonego...?![]()
![]()