Nie cierpię ryb, ale przynajmniej kolory na wszystkich zdjęciach ładne![]()
Nie cierpię ryb, ale przynajmniej kolory na wszystkich zdjęciach ładne![]()
Smerfie - nie cierpisz jeść, łapać oglądać ??
Wędkarstwo jest fajne - u mnie z dziada pradziada przekazywane, jak się człowiek wciągnie - satysfakcja gwarantowana.
Osobiście nie bardzo lubię jeść ryby - jakiś filecik, porcyjkę nad morzem - jak najbardziej - ale te "własne" ryby wolę wypuścić. Te 2 sztuki poszły do rodziny - nie pamiętam kiedy przedtem ostatnio ryby zabrałem do domu - jak sobie pomyślę o ich oporządzeniu i samym fakcie ich zabicia - bleee.
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
ooo ryb też nie znosze ani jeść ani łowić ani nic
zdjęcie ptaków super, a te ryby lepiej wyglądają na ostatnim, więcej widać
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Zdjęcie ocenione w galerii, podoba się.
Kasprzyk czy nie czas zmienić awatar bo gęsiej skórki dostaję
Może choć dorysuj czapkę Mikołaja
Pozdrawiam![]()
Ptaszki na drzewie podobają się podobnie jak trofea wedkarskie. Resztki, skromne ale o sporym ładunku przyjemnych odczuć.
pozdrawiam Wiejo
Cześć
Na życzenie tym co nierozgrzanizmieniłem avatar.
Dużo... wszystkiego dobrego w tym Nowym 2009 ROKU!, co tu jeszcze pisać - każdy wie, jakie ma potrzeby...
Ostanie tegoroczne:
pomost, J. Karczewnik
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Brdzo urokliwe to ostatnie.
Cichy zmierzch, wolno opadające słońce, kojarzy się z zakończeniem dnia, roku...dziś właśnie był taki zmierzch
Dziekuję za życzenia i Tobie również życzę wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku![]()
Pomost mi się podoba, nastrój tak jak napisał rocco.
Za życzenia dzięki i wzajemnie życzę spełnienia marzeń w 2009![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zdjęcie mi sie bardzo podoba. Przypomina mi ostatnie wakacje
Dzięki za życzenia i wzajemnie![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"