kruk rzeczywiście świetnie wyszedł, podoba mi się że w padającym śniegu sfocony, gratki autorze i powodzenia w dalszych łowach
kruk rzeczywiście świetnie wyszedł, podoba mi się że w padającym śniegu sfocony, gratki autorze i powodzenia w dalszych łowach
Ostatnio edytowane przez hades ; 13.03.13 o 10:16 Powód: ort
Tez jestem za krukiem![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ptasiorki w pięknych, zimowych ubrankach. Kruka Ci zazdroszczę, widuję je sporadycznie, ale gdzieś wysoko nad głowami.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
A mnie ten pierwszy portrecik "pasuje".
Gratuluję i pozdrawiam.
Fajnie, że się podoba
Pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
niewielki ptaszek, a jak rozruszał wątek
przy okazji zapytam. ostatnio wrzucałeś zdjęcie wilgi, czy udało ci sie ją zwabić bliżej ziemi. ostatnio siedziałem w namiocie i skubana siedziała zaraz nade mną, słyszałem jakby spiewała w namiocie, ale nie zleciała. A z uwagi, że namiot był pod drzewami na skraju lasu to mogłem ją tylko posłuchać. następnym razem muszę chyba ustawić namiot na polanie w stronę lasu i wtedy sie uda.
gratki za remiza
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Dziękuję
abir - wilga reaguje na wabienie głosem, ale to gdzie usiądzie to czysty przypadek, dobrze jakbyś przygotował jakiś patol, wybrał pojedynczy solidny krzew wśród łąk, na polanie - oczywiście musisz wiedzieć że blisko są wilgi, być może akurat tam zaleci.
Brak czasu spowodował zaniedbanie tematów przyrody, dzisiaj dzień wolny więc popracowałem przy czatowni, masakrycznie wszystko zarosło chwastami, zobaczymy co przyniosą kolejne dni, ale czasowo mocno ograniczony jestem.
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300