Nooooo, kochany! Miszczostwo![]()
Nooooo, kochany! Miszczostwo![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Znakomite te "ostatnie" myszołowy.
Gratulacje i pozdrowienia.
witia1
Lolita
Saboor
Skora
Tomasz.G
Fajnie, ze się Wam podoba.
Tomasz - tak siada na porcję rosołową (nie mylić z kostką rosołową, bo ktoś kiedyś tak to odbierał) akurat jastrząb charakterystycznie zakrywa swoją "zdobycz":
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
No normalnie Ci zazdroszczę!! Szczena mi opadła.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Jak zwykle, rewelacyjne kadry
P.S. To są świeże fotki? Nie mów, że na tym mrozie się na ptasiory czaisz![]()
To są z soboty - tak koło 7-dmej mogło być -10 - koło 13-stej chyba było koło -5 stopni. Tylko twarz mi trochę zmarzła, ale słyszałem ostatnio, że do odmrożeń wcale nie jest potrzeba ujemna temperaturajak będzie -20 to się raczej nie wybiorę.
O mon DieuTwardziel z Ciebię
![]()
Piękne okazy, podziwiam za samozaparcie i poświęcenie, zdjęcia kapitalne, oceny w galerii...
Żeby jednak nie było aż tak OH i ACH to pod jednym zdjęciem z galerii (napiety222) wyraziłem swoją opinię - przyzwyczaiłeś mnie do bardzo wysokiego poziomu...
Pozdrawiam i czekam na kolejne ujęcia.
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Widzę teraz- tak jak pisałem, technicznie fotkę trochę skopałem, ponieważ jednak dość ciekawie ptak się "nastroił" postanowiłem to poprawić, nie zauważyłem tych rzeczy - masz bystre oko
Szczerzę, to nie lubię kwadratów, zawartość fotki musi być specyficzna, żebym taki styl zastosował, być może masz rację, że byłoby lepiej, jednak nie lubię wracać do tych samych zdjęć, niech zostanie tak jak jest.
Pozdrawiam
No - pięknie. Kadry, ujęcia ... i technicznie super !!!
Pozdrawiam.