Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
pierwsze i trzecie - świetne.
Grubodziób - znakomity (fotka rzeczjasna).
Gratulacje.
Pozdrawiam.
Dzisiaj posiedziałem troszkę w Twojej galerii. Naprawdę jest na co popatrzeć. Ptaki w Twoim wykonaniu są niesamowite. I o dziwo z małymi lepiej Ci wg mnie wychodzi, bo myszołowy mi nie podeszły w Twoim wykonaniu.
Tak z ciekawości spytam, ile czasu już fotografujesz ptaki?
Gratuluję fotek i pozdrawiam, i życzę dalszych sukcesów.
Witajcie
Rudzik - to tak tylko dla odmiany, z jpega zmniejszyłem bez kombinacji.
chimol - myszaki to takie pierwsze przedbiegi były, w miejscu gdzie mam czatownię, nie ma zbyt wielu możliwości na duże ptaki. Nie wiem czy w tym roku spróbuję z nimi na poważnie, muszę znaleźć miejsce z otwartym, płaskim terenem , gdzie i światło będzie, szybki dojazd, czysta "arena" - ale nie bardzo mam gdzie, właściwie grzeszę tak pisząc, bo miejsc mam multum, ale po pierwszej ostrej zimie, która była dwa lata temu, zrozumiałem, że muszę mieć łatwy dojazd do czatowni - wtedy przygotowałem świetne miejsce, piękne zamaskowany szałas i nie dałem rady dotrzeć po pierwszych śniegach(kilka miesięcy przygotowań poszło w las
)
W tym roku znowu zmienia się moja "profesja" i obawiam się, że nie będzie czasu na zabawę z myszakami.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Jak dla mnie z ostatniej wrzutki jedynka oraz czworka.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dzięki Waruga.
z dzisiejszego dnia:
Pani grubodziób .. ?
miałem jeszcze sójkę, bogatki, czarnogłówki, kapturki, dzięcioła, pierwiosnka, sosnówkę, modre, rudziki, kowaliki - tydzień bez deszczu i dużo lepsze wyniki przy poidełku.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Czołem Panie kasprzyk!
Strasznie fajnie się tu zagląda! Co krok fajny ptokCiekaw jestem czy dużo czasu upłynie jak zabraknie Ci ptaszorów do focenia.
Piękna ta pani grubodziób!
Pozdrawiam
bezdzioby
ja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Trzymasz świetny poziom swoich zdjęć. Grubodzób blady to z pewnością samiczka. Czekam na kolejne.
I nadal takie fajne ptasiorki.Pani grubodziobowa bardzo sympatyczna.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Ostatni ptaszek piekny.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO