Muszę zrobić zdjęcie, nie prezentuje się teraz zbytnio ten statyw, bo lekko podgnił - zostawiam go w czatowni, chyba ubiorę mu nową skarpetę
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Cześć, zdjęcia skarpecie nie zrobiłem, średnio atrakcyjna
Dzisiaj żaby po mnie skakały, ale dałem radę. Nowy model się pojawił, no i mam teraz rudzików pod dostatkiem, a tyle lat nie mogłem zrobić im fotki.
Strzyżyk (po raz pierwszy)
pzdr
Ptaszki ekstra, kadry super.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Coś z ostrością jest nie teges. Mokry chyba się poruszył ale pozostałe jakby nie mieściły się w GO![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Wynagrodzę innym razem
Chłopaki - co do ostrości, bez większej weryfikacji - strzyżyk - racja, ustawiony pod kątem, ewidentnie stracona ostrość na tułowiu, ale do końca fotka nie zepsuta MZ
Rudzik po kąpieli - tak, tutaj nie ma o czym dyskutować, ale pytanie mam odnośnie młodego rudzika i fotki którą wstawię poniżej - mocniej wyostrzyłem po zeskalowaniu, wydaje mi się, że jest ok, ale może faktycznie coś kalibracja w oczach mi się przestawiła. Ogólnie ostatnie zdjęcia, to długie czasy i tutaj mogę szukać błędów.
Rudzik (jeszcze raz)
Pzdr
Przy tak długim czasie (1/40sek) i tak sukces, że masz prawie całego ostrego.
Tylko puszek na brzuszku wydaje się lekko poruszony ale to nawet lekki podmuch wystarczy![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA