wow - podziwiam za wytrwałość, zapał i podejście do tematu... przypomina trochę zabawą z dzieciństwaale podobno faceci zawsze będą dużymi dziećmi
no to czekam na fotki ptaszorów
pozdrawiam
wow - podziwiam za wytrwałość, zapał i podejście do tematu... przypomina trochę zabawą z dzieciństwaale podobno faceci zawsze będą dużymi dziećmi
no to czekam na fotki ptaszorów
pozdrawiam
"pijąc piwo dbasz o siebie i wyrabiasz zdrowy nawyk picia piwa u dzieci"
Gratki, wielkie gratki, czatownia supcio. Pozycja bedzie niewygodna na dluzsza mete, a mozesz zdradzic na co polujesz?
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
kurcze, szacun..., z niecierpliwoscia czekam na efekty ciezkiej pracy.
Pozdr
Cześć - dwa razy przysiedziałem a raczej "przyleżałem" w tym miejscu - fotek brak, ale kilka ptaszków mnie odwiedziło, pokąpało się przed samym obiektywem - fajna sprawa, tylko że zachlapały obiektywDużym wyzwaniem jest zrobienie dobrego zdjęcia, tło, sprowadzenie modeli w konkretne miejsce, i ich płochliwość - cyknięcie lustra i zmykają.
Z namiotu przenośnego:
Pliszka siwa, do zbiorów.
Dla Kowala, Piotra Grzesia i Andrzeja - pojawiły się podróżniczki, miejsca na których je fociłem w innych latach zostały powycinane, ale zawsze są inne możliwości.
Oprócz innych gatunków - szpaki, kszyki (po raz pierwszy miałem okazję zobaczyć i usłyszeć) pierwiosnki, piecuszki, żurawie, bociany i inne których nie widać a słychać, generalnie żeby coś ustrzelić, potrzebne duuużoo czasu i szczęścia.
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No kolego, podrozniczek prześliczny![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Jak zwykle czarujesz tymi swoimi ptakamibardzo mi się podobają twoje piecuszki, świetnie się komponują z tymi "baziami".
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...
Taki niepozorny. Gdyby nie takie zdjęcia, nigdy bym go nie zobaczył![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA