Piękne fotki ptaszków lubię tu zaglądać życzę dalszych udanych fotek pozdrowienia trzymajcie się ciepło.![]()
Piękne fotki ptaszków lubię tu zaglądać życzę dalszych udanych fotek pozdrowienia trzymajcie się ciepło.![]()
hmm... tą sójkę też chętnie bym zobaczył w galerii; nic jej przecież nie brakuje![]()
"pijąc piwo dbasz o siebie i wyrabiasz zdrowy nawyk picia piwa u dzieci"
?? nie kumam
Wygląda jakby częściowo przebijało niebo - ale to nie ten poziom - przyświeciło słoneczko i zaraz kolorki się pojawiły
eee, sójka taka se
wezmę chyba dzień urlopu, jest słonko, silny mróz, może coś się nowego przypętaCzaroz, Szyja, Holek - dzięki za miłe wpisy.
pzdr
Ostatnio edytowane przez kasprzyk ; 21.02.11 o 23:53
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Chodzi mi o to ze swiatlo jest takie jakbys sam je ustawial (A z 50m nie trzasniesz FLka, z tad 2000ws)
PS: Kiedys widzialem jak gosciu w filmie dokumentalnym o reporterach NG focil z drzewa malpy z wykorzystaniem lampy... ciekawe ile taka zabawka kosztuje![]()
Kowalik genialny! : ) Światełko jak się patrzy, ekstra kadr i naprawę bdb ujęcie : )
Pozdrawiam i gratuluję! : )
Gratuluję super galerii. Powiem szczerze że wszystkich znajomych odsyłam do oglądania Zdjęć "kasprzyka" jako wzor . Sam zawsze po otworzeniu forum szukam nowych zdjęć w tym wątku.
Pozdrawiam.
dwie puchy, siedem słoików, szału nie ma
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=18842
http://apaziews.fmix.pl
Świetne fotki, znakomite kadry ...
Gratulacje i pozdrowienia.
Dziękuję Wam wszystkim za wpisy w wątku, mało czasu na odpowiedzi i zdjęcia, zobaczymy co przyniesie weekend.
trzymajcie się ciepło
pzdr
Z przyjemnością zawsze ogłądam Twoje ptaszki i dlatego jak mam troszkę czasu zawsze goszczę w Twoim wątku
Pozdrufka![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Dzięki Lolita
Z dzisiejszego dnia, znowu zanudzę dzięciołem. Przez chwilę pokazał się dziś zielony, ale to chyba czysty przypadek, i nie trafi na arenę ponownie.
Dz. duży jeszcze raz
pzdr