Świetna wrzuta : )
Ładne ujęcie samicy gąsiorka, z świetną GO i bdb kadrowaniem : )
Także pozostałe prace zasługują na pochwałę, ze wskazaniem MZ na potrzosa w naturalnym środowisku - bardzo udane! : )
Pozdrawiam : )
Świetna wrzuta : )
Ładne ujęcie samicy gąsiorka, z świetną GO i bdb kadrowaniem : )
Także pozostałe prace zasługują na pochwałę, ze wskazaniem MZ na potrzosa w naturalnym środowisku - bardzo udane! : )
Pozdrawiam : )
Swietna wrzutka ptaszkow...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Kasprzyk, świetne te ostatnie zdjęcia. Naprawdę tylko pozazdrościć.
Pozdrawiam, Jola
kilka miesięcy temu wybudowałem nową czatownię, liczę na to, że drwale nie zrzucą na nią drzewa przy kolejnej wycince, i że zima nie zasypie mi dojazdu.
Zadowolony karmiłem już od dłuższego czasu, ale całkiem niedawno zorientowałem się, że myszy wszystko zjadały- ale znalazłem na nie sposób i pierwsze efekty.
Pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Bardzo fajna inauguracja. Życzę owocnych czatowań!
Pozdrawiam.
Strasznie mi sie podoba jak dbasz o swiatlo. Na palcach jednej reki moge policzyc te zrobione w pelnym sloncu z twojej galerii.
Wszystko ladnie stonowane, miekkie- tak jak fotografowane obiekty
Masz takiego farta, czy tez w razie potrzeby przesuwasz sie w tempie slimaka, zeby sie dobrze ustawic? Mnie by sie usnelo, albo nerwicy dostalo![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Hej
Mogę pozwolić sobie na to, że jeżeli jest model który często przylatuje - fotografuje go tylko w miejscach gdzie jest właśnie korzystne światło. Niestety nie często udaje się zgrać wszystkie elementy układanki, albo model dobrze oświetlony - tło ciemne, lub odwrotnie. Do tego jeszcze poza, ustawienie główki, złapanie ostrości na oku itd.
Dzięki za odwiedziny
Pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Fajnie, że znów ożył wątekJuż zaczynałem się niepokoić
Pozdrawiam !!
Od zawsze podziawiam twoja wytrwalosc i cierpliowosc przy tych ruchliwych modelach.
Nie ma ptaszkow bez Kasprzyka.![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic