Jesień okrutna, za oknem i na zewnątrz także, a Ty nas takimi obrazkami...bry.... Cóż, wspomnienia piękne są. Daj nam Boże takich. Ale z drugiej strony, kiepsko by było, gdybyśmy musieli okrągły rok w gaciach ganiać!
Jesień okrutna, za oknem i na zewnątrz także, a Ty nas takimi obrazkami...bry.... Cóż, wspomnienia piękne są. Daj nam Boże takich. Ale z drugiej strony, kiepsko by było, gdybyśmy musieli okrągły rok w gaciach ganiać!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
portret interesujący przez zastosowanie nietypowej do niego optyki jak i kolory odgrywają swoją role. Najważniejsze, że zwraca uwagę osobowością. Trzy ostatnie z podróży wciągają swym nietypowym krajobrazem.
pozdrawiam Wiejo
O portrecie napiszę tylko, że mi się nie podoba. Za to ostatnie 2 widoki- palce lizaćNie mogę się napatrzeć!
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzięki za wpisy
jeszcze jedno z pokładu
bardzo fajniutkie i ładna tonacja
Zastanawiam się kiedy biura podróży zaczną Ci płacić za takie zdjęcia?
Co do ostatniego - fajne to. Choć ta rozmyta poświata jakoś mi nie pasuje.
MK
Niebo wygląda bardzo malarsko. Nie leży mi kadr - mam wrażenie , że oczy uciekają, jedno w lewo , drugie w prawo.
Ostatnio edytowane przez radlakos ; 1.11.08 o 21:26
Jakie śliczne.
Gdzie jest tak bajkowo?
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Jak zwykle - poziom wysoki. Z ostatnich to 201 - lubię takie szerokie perspektywy![]()
Jak zwykle - świetnie - będę tutaj wpadał częściej - szczególnie że za oknem szaro buro...
Pozdrawiam i czekam na kolejną porcję świetnej pogody i bajecznych miejsc...
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania