1 i 2 miodzik. Kuba ??? zazdroszczę
ps. numeruj foty
1 i 2 miodzik. Kuba ??? zazdroszczę
ps. numeruj foty
Tomek jak numerować fotki?
heh, ja po prostu zmieniam nazwę zdjęcia, lub też w poście piszę - zdjęcie nr siaki i owaki![]()
Ależ ty wymagający jesteś, przecież tam są jakieś numerki, przynajmniej w trzech przypadkachno dobrze, pierwszy sposób rozumiem, ale nie wiem jak w jednym poście rozdzielić zdjęcia pisząc jaki to numerek? (jeśli jest ich więcej niż jedno)
![]()
No musze Ci powiedzieć że bardzo ładne foty przywiozłaś z wycieczki![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Pierwsze dwa rządzą !! A to że w nr 1 jest w prawym, górnym przepał - a kogo to obchodzi !! Zdjęcia o których mówię podniosły u mnie poziom serotoniny bardziej niż jakiekolwiek z poprzednich Twoich prac (nie ujmując im oczywiście w niczym).
MK
uśmiałam się aż mi śluzówki się spociły, mam jeszcze jedno supermotoryzacyjne ale chciałam z nim pochałturzyć, jeśli mam się przyczynić do podnoszenia serotoniny tudzież innych.... argumentów to niebawem je podrzucę
![]()
Witam
Bardzo fajne zdjęcia koleżanka zamieściła w swoim wątku. Obejrzałem je z niekłamaną przyjemnością. Wiele bardzo mi się podoba, a ostatnia, "motoryzacyjna" seria jest wręcz świetna.
Auto7, auto8, auto11 - super. Motocykl - na tle tak okazałych dwuśladów wypada nieco słabiej.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Ggrzesiek ; 17.06.08 o 13:28
Widoczki fajne ale oldtimery wymiatają.
Moje gratulacje![]()
Sfotografować babę, auto albo samolot i już zadowoleni.
Kto by tam się skupiał nad techniczną stroną.
A kobieta jest romantyczką i woli ładne widoczki...
Bardzo się cieszę , że auta się podobają ,mam ich więcej ( bo co tu kryć były po prostu piękne). Podrzucę dziś jeszcze jedno z dekykacją dla chłopców. Koleżanki też serdecznie pozdrawiam![]()