wakacyjnie
wakacyjnie
Ostatnio edytowane przez fotomic ; 13.06.08 o 21:10 Powód: Automatyczne scalenie postów
było sobie życie
Przeciągnęli nas na tej wycieczce- niestey zorganizowanej: kościół, katedra, kościół, katedra, kościół..... w Palermo się poddaliśmy i oglądaliśmy katedrę pijąc espresso
poszperam
za to jak znajdę czas podrzucę coś z innego fascynującego miejsca- kraju rumu i cygar
P.S. W tym roku będę tam jeszcze raz- tym razem nie na zorganizowanej wycieczce, pomyślę o zdjęciach z tym klimatem to fajny pomysł
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 13.06.08 o 21:25
Dobrze udokumentowany urlop. Widać że daleka jesteś od typowego "archetypu turysty" który łazi z aparatem na szyi i pstryka zdjęcia bez zastanowienia. Szkoda że w środkowym zabłąkały się "nogi", choć nie wykluczam że był to zamierzony zabieg. Ostatnie zdjęcie najbardziej do mnie przemawia - ma to "coś". Dobra robota
PS: do ciągu dalszego
Ostatnie dwie bardzo, bardzo, bardzo, no bardzoFajne
![]()
Ostatnio edytowane przez wujek.samo.h ; 13.06.08 o 22:02
MK
Sycylia 134 superwogóle świetne foty z tego miejsca
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
nogi były jak najbardziej zamierzone tylko ten cień obok nich mógłby się nie pojawić,dziękuję Wam za pokrzepiające słowa. Pozdrawiam!
naprawdę niezły klimacik, fotki naprawdę dobrze ustrzelone, aż by się chciało tam pojechać
pozdrawiam![]()
E-M10 Mark IIIs, 14-42 EZ, E-520, 14-54 ...
dziękuję dobry człowieku![]()
Odwiedziłam miejsca gdzie można natknąć się na piękne pojazdy czterokołowe i nie tylko. (Pobawiłam się rybim okiem). Miałam zamysł żeby pobawić się zdjęciami w stylu retro i ciekawa jestem co o tym sądzicie? Np tło BW a reszta kolorek. Jaki macie pomysł???
A może takie saute" ?
Co najmniej bardzo dobre, pierwsze zrobiło na mnie najwieksze wrażenie.