Zdecydowanie laguna2... na takich zdjęciach muszą być piękne kolorki, na pozostałych ich brakuje. Są wyprane....
Zdecydowanie laguna2... na takich zdjęciach muszą być piękne kolorki, na pozostałych ich brakuje. Są wyprane....
/*...................*/
/* ...........................*/
Zibi , nie zgadzam się absolutnie. Po prostu przy lagunie wysiadają kolorystycznie wszystkie zdjęcia bo ma takie zaje..fajne kolory, ale i miejsce było tak wyjątkowe, że aż nierzeczywiste.
Tak sprzyjało mi swiatło, no i te widoki że wierz mi ,nieznacznie podciągałam je w PS. Przyznam Ci sie do jeszcze jednego- ono wydawało mi się przez te kolory tak przerysowane, że nie umiesciłam go na początku mojego posta, miałam do niego ambiwalentne uczucia. De gustibus non disputandum est"
Ale serdecznie dziękuję za komentarz, rozważę
Rocco, nie mów do mnie w rodzaju męskim- kobietą jestem...Pozdrawiam
p.s. czy słowo Pamela to komplement?
Dziękuje serdecznie za opinie!
Mysikróliku! Moja wedza o serwerach jest ...że tak powiem jest nieco ograniczona. Mogłabyś tak dużymi literami przez pocztę osobistą? Byłabym wdzięczna!![]()
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 31.05.08 o 11:49 Powód: Automatyczne scalenie postów
Bardzo Cię przepraszam, to przez to nowe forum
Kiedyś było widać przy awatarze, kto zacz...
PS
Tak, Pamela to komplement
Chociaz wiedząc, że piszę do kobiety użyłbym może innego sformułowania![]()
Wanilia jest rodzaju żeńskiegoPozdrawiam
![]()
Fajny debiut. A nie chciała byś zmienić tytułu wątku? Są różne metody pokazywania zdjęć w "Ocenie zdjęć". Niektórzy cierpliwie hodują jeden, inni zakładają coraz to nowe. Jak masz zamiar dalej umieszczać tu zdjęcia, przydała by się jakaś sensowniejsza od "Powitania" nazwa. Ja watki "Powitanie" omijam i cud, że tu zajrzałem.
Nawet jeżeli planujesz porzucenie tego wątku, przydał by się tytuł opisujący jego treść.
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Nie znam zasad panujących na Waszym portalu ani preferencji czytających/ oglądających posty. Dobrze, że mówisz. Pomyślę o tym jutro ... jak mawiała pewna bohaterka, dziś się pakuję- jadę po fajne fotki.
A jaki proponujesz tytuł posta? Taki chwytliwy![]()
Sto odsłon dziennie murowane.![]()
Można było by uderzyć w "seksik" np. "Falujacy seksik", bądź w "sprzęt" - np. "Następca e330". - Frekwencja gwarantowana.
Co do zdjęć. Najbardziej podoba mi się nr 1 oraz 2. 2 trochę bardziej![]()
MK
najlepszy tytul jaki widzialem to:
"...gole babeczki i darmowe gry na pecka"
autorstwa (chyba) dka ?
moze cos pokrecilem, tak czy inaczej tytul gwarantujacy masowe odwiedziny
![]()