Fajnie kolorowo i przestrzenie.
Ale tak patrzę i zdjęcia nie pasują do obecnej pory roku - zimą nie pływacie? Masz coś z zimy?![]()
Fajnie kolorowo i przestrzenie.
Ale tak patrzę i zdjęcia nie pasują do obecnej pory roku - zimą nie pływacie? Masz coś z zimy?![]()
Pewnie chodzi o mnie,ze ja Ciebie obsmarowalemGdzies napisalem,ze nie napisze och i ach tylko dlatego,ze to "seszele".
Temat odwiedzam,a,ze nie napisze och i ach to juz wiesz dlaczego.Jednak widze,ze zaliczasz pozytywnie coraz wyzsze stopnie.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Lucca nikogo do ocen nie mozna zmuszać i nie mam na to ciśnienia. Mam nadzieję, ze nie będziesz "bojkotował" wszystkich zdjęć tylko dlatego że seszele, może czasem zdarzy się , że będzie tam coś więcej np. dobry kadr czy kompozycja
salvadhor- zimą najczęściej pływamy w ciepłe miejsca bo tam wtedy lato, ale w tym rok mąż wymarzył sobie Antarktydę (tam też lato) urabiał mnie dwa lata żebym się zgodziła, no i się poddałam.
Widzieli już wieloryby 5 metrów od łodzi , pingwiny i wraki statku. Podobno bajka. Ale za daleko i za zimno jak dla mnie![]()
Nie, puściłam go samego.... a ja rąbię drwa do kominka i grzeję zadek z lampką wina. Napewno mi teraz zazdrości![]()
No tak, ja też![]()
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
skuterek..............
Ładny skuterek, ale czemu krawędzie przy oponce tak chirurgicznie przycięte? Jeśli kadrowałaś, trzeba było tam trochę więcej miejsca zostawić.
Jak zawsze, miłe i ciepłe kolory ulicy... Ciepłe w sensie miłego odbioru![]()
Ciut więcej, kapeńkę, faktycznie by się zdało. Niemniej, no przecież, że ładnie jest!
Wszystko tu pasuje do siebie![]()
Kolorystyka- Niebo, ściany i skuter. Nawet szarość chodnika pasuje
Pochodzenie- domy, chodnik i skuter to wytwór rąk ludzkich
Wiek- budynki stare i Vespa leciwa
Tylko, że ze ścian obłazi farba, chodnik poplamiony a skuter błyszczy![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA