Piękne rzeczy nam tu pani serwuje - szczególnie ostatnia seria.
Piękne rzeczy nam tu pani serwuje - szczególnie ostatnia seria.
Zacytuję mego wuja "pkp!"*
Raj-owe krajobrazy
* "pięknie k***a pięknie"
Prześliczne dwie serie. W pamieć zapadły chatka przy molo 248, niespotykane barwy przy odpływie na 250, chatka na palach na zdjęciu 253. Nie odbiegają one od pozostałych przedstawiajacych bajkowe wręcz widoki.
pozdrawiam Wiejo
Fantastyczne ostatnie widoczki! I jak tu planować wakacje, jak tak nam serwujesz?
Gdyby jakieś biuro turystyczne podpisało z Tobą umowę na pokazanie tego czy siamtego kurortu, to by się od chętnych nie umieli opędzić![]()
Życie tak szybko mija, dlatego warto zapisać kilka migawek w dobrej jakości.
Srebrne E-PL7, 45mm/1.8, kit 14-42
Ach dziękuję za dobre słowa
Podejrzewam że wielu z Was zrobiłoby jeszcze lepsze gdyby się w tych bajkowych miejscach znależli, tak jak mi to było dane. i tego wam życzę.
Nie szukałam takowych kontaktów, za to w ostatnim jachtingu pokazały się moje zdjecia wraz z artykułem mojego męża o Polinezji Francuskiej. Pan Krzysiu Baranowski z chęcią go wydrukował (dla naszej i jego przyjemności bez korzyści majątkowych).
(niestety zmasakrowali mi na niektórych kolory, ale frajdę mieliśmy)
Rocco- Włochy to też fantastyczny kierunek. Ja z Sycylii byłam troszkę niezadowolona bo nie przywiozłam tylu zdjęć ile bym chciałam, a czasem towarzystwo trudno było namówić na przechadzki. A po Palermo lepiej samemu (zwłaszcza kobicie) nie chadzać.
A mój małżonek teraz pingwiny na Antarktydzie podziwia(a może foczki
...)
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 15.01.09 o 00:45
radosna twórczość![]()
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 16.01.09 o 01:40
ufffff, ales mnie wystraszyla...
juz myslalem, ze przesadzilem z ostatnim zartem
za to teraz nie wiem, czy moge cos napisac o zdjeciach, bo wlasnie biore udzial w dyskusji o wyzszosci zdjec z krakowa nad tymi skądinąd...
a te mi wygladaja na skądinąd ...
PS
tylko mi nie mow, ze w tym terminalu odbywala sie odprawa celna![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Witam
Gratuluję publikacji zdjęć. Z resztą w samym tym wątku zapewne znalazłby się materiał na kilkanaście artykułów.
A zdjęcia? Niezmiennie interesujące. Dlatego muszę przyznać, że wątek odwiedzam znacznie częściej, niż wskazują na to pozostawiane przeze mnie ślady.
Pozdrawiam
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++