Krajobraz marzenie![]()
Krajobraz marzenie![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
skalkii m poprostu bajeczne.
Kombinuj zawsze powinno się mieć swój styl.
Pozdrawiam
Na ostatnim przydałoby się większe "f", żeby całe skały były w ostrości, ale i tak ladne.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Liście palmy ładne. Sama budowa liscia nadaje rytm a układ lisci powoduje, że jest zmienny ciekawy. Do tego podkreślające kształty światło dopełnia ładnie obraz. Jeżeli miałbym wybierać skałki to raczej to drugie w kolorze, ale przyznam, że nie bardzo mi się podobają. Dlaczego, ponieważ kompozycyjnie na pierwszym skała nachalnie wychodzi z lewej i zamiast bryły zieje nie mającą początku czeluścią. Do tego rozpietość tonalna sceny spowodowała w dolnym prawym rogu białą pustkę dodatkowo podkreśloną przez jasny pas z którego wystaje maszt jachtu. Na drugim podobne wrażenie jakby niedopowiedzenia przez uciętą skałę po prawej. Kolorystycznie natomiast ok.
pozdrawiam Wiejo
wanilia, wchodzisz na http://imageshack.us/, wybierasz swój plik do załadowania, klikasz "host it!"
Po załadowaniu obrazka kopiujesz kod z pola pt. "Hotlink for forums (1)" i wklejasz go na forum:
"Wszyscy jesteśmy Morrisami" (Chuck Morris, Guantanamo, 1974)
Ale bym sobie tam ryby połowił
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Babska filozofia
10 minut temu mysz złapała mi się w łapkę ale.. za paluszki. Kołatała tą łapką pod meblem. Uwolniłam ją do słoika i wyniosłam do garażu. A potem wrzuciłam tam kromkę chleba. Ot babska filozofia. Nie miałam z kim się tą traumą podzielić. Musiałam to z siebie wyrzucić![]()
Kromkę chleba do słoika? I ta mysz tam będzie w stresie kromkę konsumować? Jeśli nie masz odwagi zrobić porządku z myszą od razu!!!, to powinnaś ją jednak uwolnić. Niech se idzie biedactwo gdzie chce. Ot, lekki kopek w dupkę i do niewidzenia.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Słoik był po to żeby mnie nie ugryzła- gdyby no... na przykład była wściekła
wypuściłam ją z tego słoika do garażu i na podłogę rzuciłam kromkę, jutro sprawdzę czy zjadła![]()